ironmanlo 發表於 2017-11-7 17:24

donaldduck318 發表於 2017-10-10 16:23
Yes you're right....暗個張相係用左LPS嘅

Hi CH ,
有事請教,
UB400 新机落地,但很奇怪每次开机睇碟,
每次都要等起馬2-4分鐘不等,才出畫面,
但声一开機就有,
請問CH有否這現像,是否正常 ???
謝謝 ........................
{:6_162:} {:6_162:} {:6_162:}

eaxonchan 發表於 2017-11-8 09:38

師兄,改一改貴過部OPPO 203~其實有無對比下同203聲畫相差幾多?~

donaldduck318 發表於 2017-11-11 12:05

ironmanlo 發表於 2017-11-7 17:24
Hi CH ,
有事請教,
UB400 新机落地,但很奇怪每次开机睇碟,

師兄....唔好意思,咁遲覆你。

我無咁情況喎,開機後好快出os 介面。入碟後,又係好快已同步出晒畫面 及 聲音。

會唔會你啲 hdmi 線有問題?試吓換hdmi 線睇吓解唔解決到啦,唔得就最好換部新了。

lx70a 發表於 2017-11-11 17:05

{:6_157:}靚靚

ironmanlo 發表於 2017-11-11 19:12

donaldduck318 發表於 2017-11-11 12:05

我無咁情況喎,開機後好快出os 介面。入碟後,又係好快已同步出晒畫面 及 ...

多谢CH指导,{:6_128:}

ironmanlo 發表於 2017-11-11 19:21

我無咁情況喎,開機後好快出os 介面。入碟後,又係好快已同步出晒畫面 及 ...

Hi Ch ,
整套家庭组合都在呀一買,落地不夠一个月,包括UB4OO,但盒已抛弃了,唉,應該不能换了。{:9_437:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 平民 Panasonic UB400......改用LPS供電

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。