蘇伯 發表於 2017-9-25 18:14

JBL SVA CENTER

請問有冇師兄玩過JBL SVA CENTER?
質素如何?

mc27588 發表於 2017-9-25 18:57

我用過幾年,中規中矩,可以接受使用。

蘇伯 發表於 2017-9-25 20:22

mc27588 發表於 2017-9-25 18:57
我用過幾年,中規中矩,可以接受使用。

Thank you ching
聽你咁講,我都係儲下錢買隻好d.

matt88p 發表於 2017-9-25 20:32

蘇伯 發表於 2017-9-25 20:22
Thank you ching
聽你咁講,我都係儲下錢買隻好d.

呢隻嘢都幾靚仔,不過都幾耐之前嘅款,如果師兄要買不如買520c, 再唔係把心一橫買貴啲LSC!!
lsc呢隻嘢唔係講笑,人聲音非常好非常厚身, 我真係識得好多朋友, 計下計下都有二十幾個人,都話換咗lsc之後整體爭好遠好遠, 咁當然同array 880爭好遠,因為我兩隻都用緊!!

蘇伯 發表於 2017-9-25 22:40

呢隻嘢都幾靚仔,不過都幾耐之前嘅款,如果師兄要買不如買520c, 再唔係把心一橫買貴啲LSC!!
lsc呢隻嘢 ...

多謝師兄意見
我用緊Array 1400, 都想入隻880, 可惜冇位擺。
520c vs LSC 差幾多班?

matt88p 發表於 2017-9-25 23:38

多謝師兄意見
我用緊Array 1400, 都想入隻880, 可惜冇位擺。

真心講你問我當然一定係LSC聲音厚啲同埋啲聲幼細啲, 但係520c如果當行咗bi-amp, 其實都好唔錯!

mark1 發表於 2017-9-26 00:56

lsc呢隻嘢 ...

LSC FULL BAND 中........ NICE~~~~~~~~~{:1_352:}

gp250 發表於 2017-9-26 10:08

多謝師兄意見

師兄我之前都無地方擺

由最初 520上 LSC 最後都要上880

隻LSC玩了5個月放得最快....{:6_174:}

Jazzgd1 發表於 2017-9-26 10:57

matt88p 發表於 2017-9-25 23:38
真心講你問我當然一定係LSC聲音厚啲同埋啲聲幼細啲, 但係520c如果當行咗bi-amp, 其實都好唔錯!   ...

520c呢個價錢算唔差了,係低頻少D,不過吼叫聲都算做足要求。

蘇伯 發表於 2017-9-27 22:29

多謝咁多位師兄意見
頁: [1] 2 3
查看完整版本: JBL SVA CENTER

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。