shamus 發表於 2018-1-10 16:12

用緊磨沙,淘寶訂,都唔知點解我訂一個奮,佢地就送左四個透明套俾我

diff 發表於 2018-1-10 19:08

jason1969 發表於 2018-1-10 08:23
好靚仔 幾$入呀

個套就之前用黑磚一直都有

琴日無聊係搞d 印花上去{:1_332:}

vicky907 發表於 2018-1-11 22:13

{:1_351:}個套系幾正,我都系淘仔入手,唔單只保護到部機,仲有叉電位、4.4 & 3.5 插頭防麈功能。

Malpensa 發表於 2018-1-11 22:40

vicky907 發表於 2018-1-11 22:13
個套系幾正,我都系淘仔入手,唔單只保護到部機,仲有叉電位、4.4 & 3.5 插頭防麈功能。 ...

我搵唔到咁款
可唔可以PM條LINK, 感

vicky907 發表於 2018-1-11 22:44

{:8_386:}死火,朋友代購,可以幫你抓一抓

ManWa@FB 發表於 2018-1-12 10:16

我都search唔倒呢個套, 麻煩幫手比條LINK

{:6_137:}

jason1969 發表於 2018-1-12 11:07

我都係抓不到d個套

vicky907 發表於 2018-1-12 15:40

Malpensa 發表於 2018-1-11 22:40
我搵唔到咁款
可唔可以PM條LINK, 感

【BENKS定制 SONY索尼NW-WM1A硅胶套 水晶壳WM1Z水晶软壳保护套现货】http://www.dwntme.com/h.ZZaniyj 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥mu5v0Ph4pmk¥后打开

vicky907 發表於 2018-1-12 15:48

各Ching 唔好意思,{:1_331:},上傳文字有D故障

ManWa@FB 發表於 2018-1-12 16:15

vicky907 發表於 2018-1-12 15:48
各Ching 唔好意思,,上傳文字有D故障

咦? 呢隻應該係我post果隻黎, 冇包到面果4條邊...透明灰..Benks牌
但見你呢隻係全透明, 包到實哂...係唔同的
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 我啲新玩具Sony NW-WM1Z

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。