reallyfatboy 發表於 2017-9-20 22:33

呢個時候,如果唔睇4k,其實買返部Pioneer 180返黎JB會唔會好d?

HD_2 發表於 2017-9-21 06:13

reallyfatboy 發表於 2017-9-20 22:33
呢個時候,如果唔睇4k,其實買返部Pioneer 180返黎JB會唔會好d?

乜仲有jb{:1_340:}

reallyfatboy 發表於 2017-9-21 07:19

HD_2 發表於 2017-9-21 06:13
乜仲有jb

睇返呢度ching d post,都仲可以呀⋯⋯

Dennisz 發表於 2017-9-21 12:43

我地已经基本确定问题所在,而且解决咗HDMI异常信号烧Denon嘅问题,请Download下面嘅地址,刷机升下,再尝试HDMI信号系咪异常,万分感激!等你回复邮件。

A5_EN 固件链接: https://pan.baidu.com/s/1eSF3LGQ

密码: fdma

leoleoc 發表於 2017-9-21 14:05

我地已经基本确定问题所在,而且解决咗HDMI异常信号烧Denon嘅问题,请Download下面嘅地址,刷机升下,再尝 ...

做得好,有沒有試過我給你們測試的兩套影片啊?

leoleoc 發表於 2017-9-21 14:07

我地已经基本确定问题所在,而且解决咗HDMI异常信号烧Denon嘅问题,请Download下面嘅地址,刷机升下,再尝 ...

更新這個固件,版本是甚麼數字?

joe_ho2 發表於 2017-9-21 14:23

leoleoc 發表於 2017-9-21 14:07
更新這個固件,版本是甚麼數字?

檔案名為A5BD_EN_Firmware_20170921_v1.2.5.2.rar
應該是1.2.5.2

剛download, 未試

ikkjr 發表於 2017-9-21 14:25

請問如用其它機種如 Pioneer, Onkyo 等,
是否也需要更新?

marco 發表於 2017-9-21 14:43

如果本身無問題,相信吾需要更新

reallyfatboy 發表於 2017-9-21 21:42

冇百度account,download唔到
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 聽聞A5,A10會燒Amp HDMI

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。