rickytang 發表於 2017-8-25 01:30

其實可以入工程模式睇到部電視機用咗幾耐時間!

leoleoc 發表於 2017-8-25 07:48

我都係在6月尾用5幾折買行貨短暫陳列品x9300E,及check 過香港5月中後,才有貨出售,這才是短暫。
但你的型號是1年多的型號,商店說是短暫,他的說法,你就要細心想想吧!

G36 發表於 2017-8-25 08:56

rickytang 發表於 2017-8-25 01:30
其實可以入工程模式睇到部電視機用咗幾耐時間!

可以俾你check?

maxlo 發表於 2017-8-25 09:42

G36 發表於 2017-8-24 19:10
陳列品只買過洗衣機

200% agree

soulsoul 發表於 2017-8-25 09:50

我部都係4K 55吋.不過LED.
SO FAR 用到今日都無事.年半左右.

SonSon 發表於 2017-8-25 09:55

個人認為陳列品TV價錢起碼要有50%off先可接受

小瑟 發表於 2017-8-25 11:25

jay12118 發表於 2017-8-24 21:29
字眼野,唔考究 (自己當佢用左10個月)
裝修中,1516 諗住
Sony   55X9000E < Taobao HK$9000      ...

JAY兄, 我唔講到太多野, 不過可以分享一下, 如果可以, 買港行電視除左保用之外, 其實產地都會有影響, 尤其係產品的汁數, 我"聽"過的情況有, 二部同MODEL的機, 一開機背箱, 走線, 接駁可以好唔同, 一個條線跟邊行, 一個條線打斜行都見過, 另外 HDR 開左等於冇開又見過, 總之平咁多, 大家 MI 地區又唔同的情況下, 港行拗到數肯平得多既, 就唔好駁水貨了!!!{:1_345:}

不過當然我都只係"聽"架炸, 我冇話我見過架, 純粹討論, 不喜物插!!{:1_253:}

小瑟 發表於 2017-8-25 11:27

leoleoc 發表於 2017-8-25 07:48
我都係在6月尾用5幾折買行貨短暫陳列品x9300E,及check 過香港5月中後,才有貨出售,這才是短暫。
但你的型 ...

其實 X9300E咁快就有陳列出既, 都好出奇喎, 如果 CHECK到冇大花的話, 5折真係好抵買喎!!!

leoleoc 發表於 2017-8-25 11:44

小瑟 發表於 2017-8-25 11:27
其實 X9300E咁快就有陳列出既, 都好出奇喎, 如果 CHECK到冇大花的話, 5折真係好抵買喎!!! ...

因有部份連鎖式城堡店(吾只一間有做這個優惠),因為轉營問題,將有家電(有電視、家庭電器)的店舖,轉為小型商舖,
只售手機及小型電子產品,所以要將陳列品以低價出售。
城堡店即是超人那間。

soulsoul 發表於 2017-8-25 12:07

小瑟 發表於 2017-8-25 11:25
JAY兄, 我唔講到太多野, 不過可以分享一下, 如果可以, 買港行電視除左保用之外, 其實產地都會有影響, 尤 ...

但以前香港人只追日本水貨.反而香港行貨無人買.
今時唔同往日.
時代是會變的.
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: AV 生命/ LG OLED 短暫陳列品買得過嗎 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。