fddamia 發表於 2017-8-22 01:54

彩虹魚2.0到手 馬上試試新線!!!

今日條魚到手 馬上拿拿聲試試!一開機 效果唔洗講嘢! 十分滿意各位有興趣嘅ching可以考慮此線
需然小弟重沒有4k投影同碟機,但1080p使用下有質嘅飛躍!!個人十分收貨!10個like!!

nikkotsoi 發表於 2017-8-22 02:20

幾錢?最短20?

gikifk 發表於 2017-8-22 09:09

有無比較過,今年有新線推出,個插有鎖又細又唔洗插USB取電,今年音響展和76都有介紹...................Cosemi光纖

Gary33 發表於 2017-8-22 10:22

我都用緊幾代彩虹魚,也入手2.0, 今次2.0版本不用比電,與通HDMI使用上冇分別,但畫面質素絕對有保証,2.0版的黑位好好,價性比一流。{:1_351:}

shadam 發表於 2017-8-22 10:26

Cosemi 好似買0PP0藍光機跟機送。質素唔好有期望{:8_399:}

xianglan 發表於 2017-8-22 10:27

CHING-good morning video good but audio not enough

paris 發表於 2017-8-22 11:07

嘩!都好大卷喎!正喎!

paris 發表於 2017-8-22 11:09

幾錢?最短20?

有2M裝,隔離HIXXXX科林有得訂!

vicken 發表於 2017-8-22 11:22

我都等緊佢啲貨 我要咗一條十10m 2條 2m本身有得攞一條兩米嘅先 但我等埋 今年壓軸重頭戲 2.0版插電版 (因為預計 去買投影 )要咗條15m 因為15m係插電版最低消費, 我唔評論 其他 但佢我一定收貨 上代我都用緊兩條透明home版 +lps 銀牛

fddamia 發表於 2017-8-22 12:18

幾錢?最短20?

最短2米 具體價錢可以查詢翻代理
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 彩虹魚2.0到手 馬上試試新線!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。