bbsai 發表於 2017-8-7 23:20

hangshun 發表於 2017-8-7 20:44
咁我部Denon AVR-7200WA有得up上Dolby Vision啦..........之前問過威廉SIR話無得up上...... ...

denon uk 係昨日先發報support list, 唔怪得威廉SIR.....
marantz 就年頭發報.....
{:6_136:}

點都好, 到時有得update, 對用家確係好事.

Mosque 發表於 2017-8-8 10:21

hangshun 發表於 2017-8-8 21:36

Mosque 發表於 2017-8-8 10:21
是否要等到2017年尾先有得up?

應該是.....

thomas449 發表於 2017-8-9 19:03

pwong888 發表於 2017-8-7 10:24
8802A 已經公佈了software update 可以pass through Dobly vision

正{:1_344:}

alanadc23 發表於 2017-8-9 19:34

alanadc23 發表於 2017-8-9 19:36

SEGA1119 發表於 2017-8-15 14:47

alanadc23 發表於 2017-8-9 19:36
天龍會唔會有前級出呀 等左好耐

天龙唔会再出AV前级喽,威廉SIR话过既:之后天龙只出AV合并机,马兰士出AV前级{:6_142:}

alanadc23 發表於 2017-8-15 16:48

MDLP 發表於 2017-8-15 21:29

alanadc23 發表於 2017-8-15 16:48
我鍾意天龍果種口味 冇前級

呢樣野無須介懷
三皮野樓下無乜邊係真正前級制作
除8802A外多數都係飛咗份後級扮純前
加上呢個post都有位好有要求嘅師兄
由8802A轉返去7200
你問佢就最清楚

alanadc23 發表於 2017-8-15 23:10

頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Marantz AV8802A

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。