iankcyan 發表於 2017-7-26 21:57

LG E6P 影像問題

有冇師兄留意到畫面高速移動會產生殘影, 可怎樣解決?

小瑟 發表於 2017-7-26 22:03

睇緊MOVIE???

iankcyan 發表於 2017-7-26 22:06

電視, 電影都有呢個問題, 尤其係換咗條電源線之後, 當開埋hdr模式情況仲嚴重

bslennon 發表於 2017-7-26 22:36

iankcyan 發表於 2017-7-26 22:06
電視, 電影都有呢個問題, 尤其係換咗條電源線之後, 當開埋hdr模式情況仲嚴重 ...

我之前都有,關掉了 TruMotion, MotionEyeCare 之類就搞掂,用Sully 來試。

iankcyan 發表於 2017-7-27 06:59

bslennon 發表於 2017-7-26 22:36
我之前都有,關掉了 TruMotion, MotionEyeCare 之類就搞掂,用Sully 來試。

好好多了,感激

iankcyan 發表於 2017-12-22 17:47

今朝一早 開電視 就聽到吱吱聲冇咗畫面, 跟住突然間仲啪一聲, 仲要聞到燶味, 係咪即係燒咗機呀?

iankcyan 發表於 2017-12-22 17:49

用咗唔夠一年就咁樣,最慘保用証同張單搵唔翻

SonSon 發表於 2017-12-22 18:12

網上登記咗唔駛保用證,但單據要有囉…

Versa 發表於 2017-12-22 18:59

燒電源應該有得整,整唔到叫佢換E7P

wklie 發表於 2017-12-22 20:29

Some shops can reprint the invoice for you, for a small fee.
頁: [1] 2
查看完整版本: LG E6P 影像問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。