eva0083hk 發表於 2017-7-19 19:40

[問問下入埋手,搬咗返屋企... ]Oppo 203 送電源線有冇料到?

冷凍鍍銀?!
價值$2800??

請問有冇料到?thx
(身痕中... )

更新
問問下,最後買埋...
就係有條電源線送,未決定自己玩定平放當幫補,其實都係藉口一個...

Set好wifi就有2次FW更新,暫時都唔會jb,照update,順利完成!
初步試無之前大家提到嘅問題:無聲畫唔同步、無播CD一段時間出事等...

試埋屋企原有線材,條陳年極光hdmi竟然出到4K 60P(無開HDR,因TV唔支援),但更加陳年嘅BJC就出唔到(其實得先出奇...)
宜加唯有用住跟機嗰條先...,4K 60P只出到8bit colour應該係我部Panasonic 55CX700問題...

見說明書話唔支援外置HDD(電量問題喎),但平時有隻2.5HDD有唔少MKV檔,搵到條以前嗰D有2個USB頭攞電嘅USB線試下,又認到播到,驚喜!!

暫時試咗咁多,但已經好滿意!

myblue 發表於 2017-7-19 19:53

如果lip sync搞唔掂,送乜都没用。

samsung 發表於 2017-7-19 21:26

wman 發表於 2017-7-19 21:32

samsung 發表於 2017-7-19 21:26
冇打算換,諗起要排隊撘電梯就。。。。

唔換, 唔係呀 {:6_200:}

送岀來好多師兄不介意排隊的{:6_176:} 其實我都未有時間去換{:6_203:}

kucha 發表於 2017-7-20 14:14

師兄我仲15/16緊到底上唔上203好, 部機係咪真係有好多問題? (依定仲用緊買電視送o個部)...

hihiar123 發表於 2017-7-20 15:39

師兄我仲15/16緊到底上唔上203好, 部機係咪真係有好多問題? (依定仲用緊買電視送o個部)......

我用到而家咩問題都冇,你有冇聽過一百個用家,一百個都話有問題,其中幾個有問題就一定無限放大架啦,唔洗擔心,放心買,條線都可以,用左聲畫一定有升級

eva0083hk 發表於 2017-7-20 17:03

hihiar123 發表於 2017-7-20 15:39
我用到而家咩問題都冇,你有冇聽過一百個用家,一百個都話有問題,其中幾個有問題就一定無限放大架啦,唔 ...

Ching咁講,睇怕都係入手時候喇。

想問多少少,要出4k 60p係咪要用hdmi 2.0嘅線?
因為我重用緊陳年嘅極光線...
Thx

samsung 發表於 2017-7-20 17:15

hihiar123 發表於 2017-7-20 17:59

eva0083hk 發表於 2017-7-20 17:03
Ching咁講,睇怕都係入手時候喇。

想問多少少,要出4k 60p係咪要用hdmi 2.0嘅線?

60p我唔知,但出hdr就一定要2.0

wman 發表於 2017-7-20 18:27

師兄我仲15/16緊到底上唔上203好, 部機係咪真係有好多問題? (依定仲用緊買電視送o個部)......

我部 203 暫時都未有問題出現 ,入唔入貨,師兄自己決定了 。
頁: [1] 2
查看完整版本: [問問下入埋手,搬咗返屋企... ]Oppo 203 送電源線有冇料到?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。