lawzelda 發表於 2017-7-11 18:20

入坑了

lawzelda 發表於 2017-7-11 18:21

可以分24期,冇甘肉痛

jackal200280 發表於 2017-7-11 21:33

師兄,我都係呢個組合,換埋條耳機線仲正

lawzelda 發表於 2017-7-11 21:57

jackal200280 發表於 2017-7-11 21:33
師兄,我都係呢個組合,換埋條耳機線仲正

Ching換咩缐,sale叫我玩幾個月先換平衡缐

lawzelda 發表於 2017-7-11 21:59

入去試了fender7,再試仙女,正好多,再分24期,

kiutao 發表於 2017-7-12 09:15

X1A,百老匯有回贈?仲有32GB卡送咁好口嘅

星喚魂 發表於 2017-7-12 10:00

果然係入坑, 一買 買左全SET{:6_138:}

我自己都係用左幾個月原廠線先開始換線. (除非你已經有曬目標換邊條線)

我個人覺得甘會容易了解你自己想邊PART音色要提升, 加上試耳機線個時都會更清楚D知道條線改變左耳機邊部份ge音色

lawzelda 發表於 2017-7-12 10:12

kiutao 發表於 2017-7-12 09:15
X1A,百老匯有回贈?仲有32GB卡送咁好口嘅

系,送32G,$4999
仙女8180

alleelarry 發表於 2017-7-12 14:13

玩幾個月先換,大概是宣傳手法之一……{:6_136:}

無論DAP、耳機 同埋條線都要時間 RUN IN,RUN 左幾個月後既線放埋一邊,又再要 RUN 過……

jackal200280 發表於 2017-7-12 16:36

Reference 8 IEM

https://www.ect.com.hk/tc/Reference-8-IEM-Cables-ALO-Audio
頁: [1] 2
查看完整版本: 入坑了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。