iamlulu1822 發表於 2017-6-11 20:54

平價藍光機選擇

家中部pioneer bdp-180剛壞了(完全開唔到機)
請問現在有咩普通藍光機玩得過?
最緊要dvd睇到全區碼,因家人有很多外國音樂會dvd(唔係3區或全區)
先謝謝各位意見

Mr.Yu 發表於 2017-6-11 23:32

HDsir x190 可以
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1510045115681497&id=553564387996246

SonSon 發表於 2017-6-12 09:31

繼續用返180都唔差{:6_193:}

David_Vincent 發表於 2017-6-12 14:26

Giec BDP-G4350,有雙HDMI輸出,聲音算唔錯,用MTK芯片,畫質唔錯,最重要全區碼

iamlulu1822 發表於 2017-6-16 00:28

SonSon 發表於 2017-6-12 09:31
繼續用返180都唔差

部pioneer一過保用即壞
睇少過廿套戲
暫時唔敢再考慮此牌子喇
可能真係睇吓giec用住先
換電視時先再升級影碟機加amp了
謝謝意見

Sywleung 發表於 2017-6-16 09:44

iamlulu1822 發表於 2017-6-16 00:28
部pioneer一過保用即壞
睇少過廿套戲
暫時唔敢再考慮此牌子喇

我新買唔夠一個月都睇 20 套片

nippon 發表於 2017-6-16 11:48

我買左部平價160未睇過一隻籃光碟,因只試過rip SACD!

Sywleung 發表於 2017-6-16 13:33

nippon 發表於 2017-6-16 11:48
我買左未睇過一隻籃光碟,因只試過rip SACD!

180 可 rip SACD {:9_433:}

nippon 發表於 2017-6-16 13:38

Sywleung 發表於 2017-6-16 13:33
180 可 rip SACD

唔係,只係平價160!

iamlulu1822 發表於 2017-6-17 00:30

Sywleung 發表於 2017-6-16 09:44
我新買唔夠一個月都睇 20 套片

就係擺多過用,但想用時不能開機
{:8_385:}{:8_385:}{:8_385:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 平價藍光機選擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。