herman仔 發表於 2017-6-1 10:10

pac 發表於 2017-5-31 16:06
一入毒門深似海

毒到上唔返水面{:1_253:}

herman仔 發表於 2017-6-1 10:10

bigair 發表於 2017-5-31 16:49
恭喜師兄有玩具玩

多謝

herman仔 發表於 2017-6-1 10:12

sharkpigyu 發表於 2017-5-31 17:08
恭喜師兄 好正呀啲器材 又整齊! 仲要係JBL 搞到我都有少少中左JBL毒 ...

其實係我自己有JBL情意結{:1_332:}
我覺得JBL喇叭睇戲幾好呀~

herman仔 發表於 2017-6-1 10:14

henry3721 發表於 2017-5-31 17:25
秦朝15吋 - 同路人 , 絕對無買錯兼無投訴,仲要推介比d friends !

我都係咁話,CP又高,我有個同事上過黎都話鍾意左依隻15寸

電腦鎖机 發表於 2017-6-1 10:25

{:1_328:}

matt88p 發表於 2017-6-1 12:08

herman仔 發表於 2017-6-1 10:12
其實係我自己有JBL情意結
我覺得JBL喇叭睇戲幾好呀~

because a lot of cinema and concert hall are all using jbl horn speaker, thats y many people said it sound really like cinema and live concert !!!{:1_259:}

alleelarry 發表於 2017-6-1 18:25

herman仔 發表於 2017-6-1 10:09
嘩, 590好大對,我屋企真係放唔落!

另外我都想知LSC夾唔夾580~將來升級目標都應該係佢...

LS Center 係無得輸,入手590之前已經試過 580 + LSC,再加埋 E150P;經威廉 SIR 提點打橫放,未弄好既系統,已經即時有效果!

herman仔 發表於 2017-6-2 09:55

alleelarry 發表於 2017-6-1 18:25
LS Center 係無得輸,入手590之前已經試過 580 + LSC,再加埋 E150P;經威廉 SIR 提點打橫放,未弄好既系 ...

Good{:1_351:} 咁我可以決心向LSC進發!

bigair 發表於 2017-6-2 18:38

師兄請問580咩價

herman仔 發表於 2017-6-5 10:30

bigair 發表於 2017-6-2 18:38
師兄請問580咩價

唔好意思師兄,價錢唔太方便講,因為朋友幫手拎個靚價{:1_333:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 新手入坑 小小分享

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。