4Ktv 發表於 2017-5-20 12:51

Oppo 203 或 205 可否越獄 JB

最近見有新機Oppo 203 205,想換4k 試下以前買落的sony 500 4k 投影機,
但請問203 及205 有否 「好人阿飛」的越獄 JB 未,而且是否穩定及可讀到sony 靜音師太 ?
但淘寶上又search唔到 「好人阿飛」,是否已轉了其他地方
Thx

paris 發表於 2017-5-20 14:13

一句講哂~~等吓先啦會有既!

4Ktv 發表於 2017-5-20 14:27

另外是否香港Oppo 已不能夠再JB 越獄,要上深圳買大陸版本Oppo 才可以 ?

4Ktv 發表於 2017-5-20 14:39

https://item.taobao.com/item.htm?id=544280559209&price=300-445&sourceType=item&sourceType=item&suid=95857593-e010-4547-8291-ca372253204a&ut_sk=1.UxMLj0LEWuMDAKswJtVzXXbp_12278902_1489891979883.Copy.1&un=7f2fba7c987889e98a195baaa22d8f6a&share_crt_v=1&cpp=1&shareurl=true&spm=a313p.22.2e0.28585213716&short_name=h.eXszZ6&cv=mnfYNJ2Rlg&sm=1ee43e&app=Trident_browser

這個有冇人試過 ?

paris 發表於 2017-5-20 15:15

4Ktv 發表於 2017-5-20 14:39
https://item.taobao.com/item.htm?id=544280559209&price=300-445&sourceType=item&sourceType=item&suid= ...

師兄,賣家大大隻寫到明港版唔支援,
你都仲要博既話,一切後果自負呀啦!
唔好因少失大啦,你JB係想睇files既不如買部A5,
但係想睇老番破解"靜音師太"的話,就幫你唔到!

xhatax 發表於 2017-5-20 15:23

~~好人阿飞~~

呢果問題我係聲X全音攞205果時問過,JB收費$900 ,重要帶部機上去攪。{:6_168:}

小小Pat 發表於 2017-5-20 15:51

皮三買部機,我睇唔到點解冇咗好人呀飛點解好似世界末日咁, 香港代理價錢比較國內平就算jb費收你高啲嘢都好正常。 成班人喺度猜猜度度,卻從來唔會向代理查詢?!

hohodog900 發表於 2017-5-20 16:11

遠在天邊,近在眼前;好多野你以為無可能發生,往往就喺你身邊擦身而過,你懂的,無謂講到咁白,值得嘅,喺好過用A5嘅!{:1_333:}

uiltimate 發表於 2017-5-20 16:31

即係比銀就有解?{:6_128:}
最新版都係?...900唔係問題啊,有得搞就得{:6_128:}

uiltimate 發表於 2017-5-20 16:47

Email去問?
定打電話?
求指點....
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: Oppo 203 或 205 可否越獄 JB

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。