jaffeinism 發表於 2017-4-4 04:41

PP8小小小聽感

大佬, 我睇完你篇野, 最後跟左你車, 另外由於對JH的不捨不愛, 又"鱲"埋隻RP回家. 由於對JH家的塞聲都算熟悉, 所以就開左隻PP8先, RP慢慢得閒先爆佢....

星期日求鬼其甘開左箱, 但係第一次玩INEAR, 點塞都塞吾正個位.... 另外佢原先又吾會事先幫你套定個耳綿/耳膠, 結果求鬼其開左隻細碼耳棉用住先, 今朝凌晨再試埋隻中碼, 結果中碼塞吾入.... 都係用住細碼頂檔....

剛剛過左去既凌晨, 我就羅左部金菊花夾佢... 星期日個日試過用240單端.... 金菊花夾塞吾係隻隻都夾得好聽, 但吾知點解同呢隻脾性又幾夾, 高音吾標, 動態應該靜既時候好靜, 突然爆既時候又交到貨, 開波用AIMER 張UNCHILD大碟試左幾首, 聽完已經陰陰咀笑, 呢舊黑蚊蚊究竟用左咩黑科技, 可以甘鬼好聽!!!!

之後又巢左陳奕迅華聲時期的舊歌.... DSD版, 人聲細緻又感性.... 彭羚 K歌之王.... 高音完全透明.... 闗淑怡.... 夢伴.... 試完呢幾首, 心諗, 呢隻野搞乜鬼呀, 可以好成甘..... 已經KO左我之前聽過個隻綠魔同埋十八蒲瓜

非常強烈建議, 想買綠魔既, 最好聽埋呢一隻.... 吾試會後悔

t1174 發表於 2017-4-4 05:01

廣告反而說是隨身歌劇院呢,但睇來又好人聲系咁 wor

jaffeinism 發表於 2017-4-4 05:07

鍾意人聲呢隻一定要試....

另外佢個包裝真心要學下AK, JH....

nikfung 發表於 2017-4-4 11:20

jaffeinism 發表於 2017-4-4 05:07
鍾意人聲呢隻一定要試....

另外佢個包裝真心要學下AK, JH....

無法啦!! 德國人凡事講實用性

catalyst 發表於 2017-4-4 13:44

聽講佢三頻平均,音場遼闊。仲有高低頻調校
唔知音樂感如何?

jaffeinism 發表於 2017-4-4 15:00

nikfung 發表於 2017-4-4 11:20
無法啦!! 德國人凡事講實用性

佢隻耳機甘包裝, 係完全吾密封的, 會漏氣, 係南方潮濕天氣個度多少有的影響

初頭我以為係香港代理入盒, 點知係網頁睇, 德國個度都係甘==

jaffeinism 發表於 2017-4-4 15:02

catalyst 發表於 2017-4-4 13:44
聽講佢三頻平均,音場遼闊。仲有高低頻調校
唔知音樂感如何?

係高低頻加強... 原設係off, 原設個聲係studio reference, 絕對收貨

音樂感我吾知點形容, 岩岩試都係聽番的成日聽既人聲... 好Q毒... 樂器類仲未大密集甘去聽, 呢方面就講吾出了

音樂感來講點都係走吾出動鐵既範疇, 我自己計, 15K樓下既公模動鐵塞, 呢支絕對係前五

小瑟 發表於 2017-10-25 07:47

比你個PO攪到我都好想試下隻PP8~~~

edptk 發表於 2017-10-25 10:28

昨天我都入了{:6_122:}

edptk 發表於 2017-10-25 10:29

小瑟喜歡綠女,這個pp8更中意{:6_143:}{:6_143:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: PP8小小小聽感

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。