Lego 發表於 2017-3-18 23:33

LX901 入手

上次問完眾Ching 用部入門AV AMP機推CM 會唔會浪費左,結果未買CM 就個AV AMP 怪怪地,結果最後出去買AMP 先。

初時諗701,但老細略一減價,受唔住引誘,就入手901。
初開機,係未靜環境下照Set Mcacc,用我對舊Denon 喇叭(D 微音響壞淨之物),都完全係另一個世界。

下一部Target 仍是CM 但宜家煩緊中置,TV 上左牆,下面同地櫃得7 吋,未知點好。

不過呢刻先享受新玩具先。

關大爺 發表於 2017-3-19 08:28

{:6_195:}{:6_178:}有新玩具

lilomayy 發表於 2017-3-19 09:10

關大爺 發表於 2017-3-19 08:28
有新玩具

{:6_195:}

lam22 發表於 2017-3-19 10:56

恭喜師兄有新玩具{:6_149:}
可否pm 價錢 和 地圵
Thx

hohodog900 發表於 2017-3-19 11:44

恭喜師兄有新玩具
可否pm 價錢 和 地址 x2
我都會換機,同你一樣701,901,15--16中
Thx

maxlo 發表於 2017-3-19 12:01

恭喜師兄{:6_236:}

Lego 發表於 2017-3-19 12:16

唔想又變PM POST,地點最後我係SSP 買
價錢,靠老細仁慈同自己有幾心動,咁老細自然會俾價你(當老細見到你心痕,有機做生意,就主動平俾我等我中毒)
因為度度差唔多 (無論旺角, SSP都係爭幾舊水內)

等我遲下摸熟+ 入埋CM1 S2 或CM6 S2 先再俾個詳細REPORT 大家

pg30 發表於 2017-3-19 14:35

可否pm 價錢
Thx
我都會換機,同你一樣701,901

eplsoccer 發表於 2017-3-20 08:56

pg30 發表於 2017-3-19 14:35
可否pm 價錢
Thx
我都會換機,同你一樣701,901

可否pm 價錢
Thx

j.y. 發表於 2017-3-21 17:11

我都想知價錢及那間店買,請Pm,THx
頁: [1]
查看完整版本: LX901 入手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。