alanadc23 發表於 2017-6-9 23:47

Euro-R 發表於 2017-6-22 00:32

收到消息,SONY X800 要出年先會有行貨

myblue 發表於 2017-6-22 08:08

Euro-R 發表於 2017-2-25 13:12
但係基本上依家所有嘢都係經HDMI 出晒去Amp 啦,7.1 analogy 輸出真係咁重要?
另外佢除咗無 7.1 出之外,內 ...

有Analog方便佐影音分家,直出IntAmp.

G36 發表於 2017-6-22 15:40

出年?咁不如唔好出喇,狂推4k tv但又唔出player想點?

java2 發表於 2017-6-22 15:42

那兒的消息? 唔會隔咁耐吧? 出年可能X810 X820 X900 啦.

Euro-R 發表於 2017-6-23 23:54

java2 發表於 2017-6-22 15:42
那兒的消息? 唔會隔咁耐吧? 出年可能X810 X820 X900 啦.

早兩日上 show room 睇 A1 時個 staff 講嘅!

teddyleung 發表於 2017-6-24 00:37

我用緊日版 UB90 , 感覺很好,沒有什麼問題。雙 HDMI 爽爽的。
早前日本行貨最後一水,係 Amazon 買了回來,$2400 港紙唔洗連運費。
岩晒我睇日本 DVD 同埋 1 區 BD 碟。

teddyleung 發表於 2017-6-24 00:38

Euro-R 發表於 2017-2-26 16:57
UB700 係第二選擇,第一都係等緊 SONY!! 但係唔知佢幾時到同香港賣咩價!

SONY 那部應該唔多掂,有師兄話部機連 Display 都無個。好簡陋。

alanadc23 發表於 2017-6-24 09:45

marco 發表於 2017-7-9 19:45

100V?{:6_142:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: Panasonic UMP-UB700 有無師兄用緊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。