小瑟 發表於 2017-1-24 08:12

攪掂左最新回復冇顯示的問題!!!

阿定 發表於 2017-1-24 10:11

上傳圖片無水印是正常嗎?

小瑟 發表於 2017-1-24 12:34

阿定 發表於 2017-1-24 10:11
上傳圖片無水印是正常嗎?

這個應該不正常, 需要攪的. THX~

Versa 發表於 2017-1-24 13:45

小瑟 發表於 2017-1-24 06:28
行家就是行家!!!

我呃飯食+呃分o者{:1_263:}
剛剛見admin把問題解決了,現在字型好靚仔,超開心,感謝!{:6_128:}

SonSon 發表於 2017-1-24 17:18

Versa 發表於 2017-1-24 13:45
我呃飯食+呃分o者
剛剛見admin把問題解決了,現在字型好靚仔,超開心,感謝!
...

應該只係解決咗部份, 係公司win7 pro 用 chrome重係細字, 不過我唔急慢慢搞啦{:6_211:}

DVD迷 發表於 2017-1-24 19:52

手機變得唔好用,冇得用返電腦版介面睇唔習慣

小瑟 發表於 2017-1-24 20:03

依家功能係多左,所以界面會覆習左,大家慢慢會習慣的呢。依家可影相,可評分,仲有 Like…慢慢會發現會多 D野玩架。

Versa 發表於 2017-1-25 00:59

我幾鍾意現在的手機版,整齊,用色簡潔。反而桌面版個theme本身已經太多顏色,再加埋user content,畫面會太過豐富。如果個theme / icons / buttons可以跟手機版一樣用唔同深淺色但同一個color tone,或者會睇得舒服D{:1_259:}
另外討論區主頁的「會員排行」用意何在?相信個表一年後都唔會有大轉變... 小瑟大王的積分... 點追呀?{:6_130:}

MSZ 發表於 2017-1-25 05:04

Upload大圖片呢個功能以前可以一次過up好多張,而家要逐張up,可唔可以搞搞佢?

245141525 發表於 2017-1-25 10:51

我想做會員搜索, 搵唔到途徑
宜家淨係搵到會員既帖, 我要搵會員個人
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 【Post76維護後的種種問題】因更新功能出現問題(問題收集區)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。