蜜汁叉燒 發表於 2016-12-25 02:16

平安夜到達的聖誕禮物

居然今天收到電話, 兩個月的等待終於到了, 變成了自己的聖誕禮物

fm31331 發表於 2016-12-25 09:04

重手的聖誕禮物{:6_193:}

jason1969 發表於 2016-12-25 11:28

Congratulations {:6_149:}

heheyuth8700 發表於 2016-12-25 13:22

好正 {:6_193:}

vicentk 發表於 2016-12-25 16:28

恭喜,我對去左邊{:6_125:}

另外師兄你果邊係唔係 Mars?

蜜汁叉燒 發表於 2016-12-25 16:47

多謝咁多位師兄, 同仔係屋企玩玩吓, 收到電話話對耳機到咗, 咁緊係飛奔出去攞埋先過聖誕啦.

蜜汁叉燒 發表於 2016-12-25 17:08

vicentk 發表於 2016-12-25 16:28 static/image/common/back.gif
恭喜,我對去左邊

另外師兄你果邊係唔係 Mars?

多謝呀!

冇錯, 係Mars.

我係10尾訂架, 估唔到趕到聖誕前到得到. 仲以為要佢地放完晒假之後先會到. 我之前訂機嗰時, 其實用緊Mojo+846, VE6比起846, 人聲通透度, 定位, 音場都好. 係等待VE6時, 耳仔痕, 走去試咗380, 之後又多去試吓T8ie, 結果這兩個月, 個組合不斷改變. 其實放假要看仔, 所以其實冇乜時間去慢慢試, 試啱就衝. 其實T8ie都係唔錯, 最好就係戴得好舒服. 點攞VE6嗰時出事啦, VE6行3.5mm 唔好多過T8ie行2.5mm幾多, 即刻心一沉. 店方只有一條2.5mm-CM線,冇晒貨, 試完即刻放心返, 條線同跟機條升級線一樣都係銅, 不過線係粗D, 應該係線芯多D. 唯有即刻搵條2.5mm使吓囉, 記得之前睇過D post, 好多人建議Mars, PD, Pandora. 一問Mars有貨, 即刻試試, 一聽明顯人聲多了一浸空氣包住, 聲場再大了一D, 不得了, 唯有攞銀包出來. 結果多了一個大盒返屋企. 見到個盒咁大真係嚇親.

vicentk 發表於 2016-12-25 21:01

jackytcm 發表於 2016-12-25 18:27 static/image/common/back.gif
Vincent兄你需要解毒良方呢

3合一再高音亮D {:6_244:}

vicentk 發表於 2016-12-25 23:19

jackytcm 發表於 2016-12-25 22:54 static/image/common/back.gif
你心有所屬啦

等佢到左又係一輪試線大會{:6_168:}

wong.chi.wai 發表於 2016-12-26 02:42

蜜汁叉燒 發表於 2016-12-25 17:08 static/image/common/back.gif
多謝呀!

冇錯, 係Mars.

恭喜師兄
頁: [1] 2
查看完整版本: 平安夜到達的聖誕禮物

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。