wan1984 發表於 2016-11-30 21:17

終於俾我揾到!

EX1000!
(Post76 Android 手機版送出)

窮小子 發表於 2016-11-30 21:53

{:6_236:}恭喜 C兄 {:6_237:}

呢期 嘅我 {:6_244:}只可玩 V20 跟機 headphone 咋 !

HunterH 發表於 2016-11-30 21:56

恭喜師兄有新玩具,EX1000我都玩過下,除左隔音唔掂同佩戴得唔舒服之外,其他都唔錯既..仲有齒音重左d{:6_154:}(btw大陸行貨做緊around$2500)

WallerHomie 發表於 2016-11-30 22:24

友誠某店先賣緊二千六左右,樓主食正價買咁捨得。{:6_138:}
http://www.price.com.hk/product.php?p=122239

wan1984 發表於 2016-11-30 22:27

本帖最後由wan1984 於 2016-11-30 22:28 編輯

窮小子 發表於 2016-11-30 21:53 static/image/common/back.gif
恭喜 C兄

呢期 嘅我   只可玩 V20 跟機 headphone 咋 !

V20 ? 聽感如何?

呢副耳機好唔好聲?{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}

wan1984 發表於 2016-11-30 22:29

HunterH 發表於 2016-11-30 21:56 static/image/common/back.gif
恭喜師兄有新玩具,EX1000我都玩過下,除左隔音唔掂同佩戴得唔舒服之外,其他都唔錯既..仲有齒音重左d{:6_154: ...

多謝師兄

wan1984 發表於 2016-11-30 22:30

WallerHomie 發表於 2016-11-30 22:24 static/image/common/back.gif
友誠某店先賣緊二千六左右,樓主食正價買咁捨得。
http://www.price.com.hk/product.php?p=122239 ...

心血來潮{:1_255:}{:1_255:}{:1_255:}冇計

窮小子 發表於 2016-11-30 22:34

wan1984 發表於 2016-11-30 22:27 static/image/common/back.gif
V20 ? 聽感如何?

呢副耳機好唔好聲?{ ...

{:6_182:}C兄 晚上好

V20 {:6_177:}喜出望外 ...

對電話 聽歌有另 1 翻 睇法

呢對跟機 耳機 都算好聲丶幾清聲

但覺得薄聲少少 ( 與 jvc fx ) 比較上

USA2010 發表於 2016-11-30 23:13

我早一個星期行星際有間鋪放左係鋪面,我仲奇怪點解仲有得買
最近我都上SONY幫對EX1000配番條線,因為壞壞地

不過得閒又要上多次SONY,對EX1000耳管位熔左{:6_168:}

提醒樓主.....小心啲用因為EX1000個殼好易掉漆

wan1984 發表於 2016-11-30 23:25

窮小子 發表於 2016-11-30 22:34 static/image/common/back.gif
C兄 晚上好

V20   喜出望外 ...

{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}{:1_344:}幾正喎!衰鬼
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 終於俾我揾到!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。