gp250 發表於 2016-11-15 23:35

豬標呀佬 LS C 火辣孖潤腸(不日公佈叫聲報告)

520都玩了一段時間

身痕又開始發作,首選當然係豬標呀佬,

LS C 雖然係中国製造,用料做工一D都唔失禮,一貫JBL作風平靓正

加上火辣既红色同迷人的孖潤腸,小弟想唔失手都難......{:6_174:}

Anthonyccy 發表於 2016-11-15 23:38

好靚仔
(Post76 Android 手機版送出)

kuushun 發表於 2016-11-16 00:33

請問Howmuch

matt88p 發表於 2016-11-16 01:21

呢排真係越嚟越多人留意呢隻喇叭,佢事實係好正,號角聲同cinema好相近, 人聲好清楚,好闊, 我識得有一位師兄,之前用K牌R系列加埋後級, test福爾摩斯movie其中一段人聲好厚嘅片, 無論點搞點set都好焗聲, 我介紹佢聽咗LSC一次之後, 佢跟住自己就買咗, 再試返同一段片, 完全兩個世界!!!
我自己亦一樣, 小弟其中一間屋用入門機推冇後級, test返同一隻碟, 同一段落, LSC啲聲都同k牌R系中置+中級amp +後級仍然係兩個世界!!!!Lsc 真係都贏幾多下!!最初都諗, 係咪自己心理作用, 跟住幾經十幾位師兄證實之後, 冇得唔信,因為佢哋自己都話真係差好遠!!!

Just my little little share!!

wman 發表於 2016-11-16 08:39

LSC 確係物有所值 , 值得擁有 {:1_351:} {:1_351:} {:1_351:}

帝皇企鵝 發表於 2016-11-16 10:05

studio 590 搭 LSC 會唔會唔夾?

gp250 發表於 2016-11-16 11:31

kuushun 發表於 2016-11-16 00:33 static/image/common/back.gif
請問Howmuch

行貨$8200-

gp250 發表於 2016-11-16 11:49

帝皇企鵝 發表於 2016-11-16 10:05 static/image/common/back.gif
studio 590 搭 LSC 會唔會唔夾?

當然同一系列就最好,你可以 買隻LS C 玩下先,之後就......{:6_138:}

kaiyau 發表於 2016-11-16 12:01

gp250 發表於 2016-11-16 11:31 static/image/common/back.gif
行貨$8200-

原來咁貴。。。。。{:6_203:}

gp250 發表於 2016-11-16 12:08

kaiyau 發表於 2016-11-16 12:01 static/image/common/back.gif
原來咁貴。。。。。

行貨食水深,小弟又性急....
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 豬標呀佬 LS C 火辣孖潤腸(不日公佈叫聲報告)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。