jacky19 發表於 2016-11-12 02:33

AK T8ie MKII

Ak 耳機減價清貨
因舊款太多壞貨
MKII冇人敢買

我都唔見錢, 估唔到咁快就減

Marleyea 發表於 2016-11-12 04:58

個價吸引,有師兄有評價嗎!

cptcpt 發表於 2016-11-12 09:37

我兩個月前,本來想入T8iemkii 或Oriolus 2。試左兩個後,覺得 Oriolus 2 人聲較有味道和較自然。最後都是Oriolus2.

WallerHomie 發表於 2016-11-12 11:52

減價等依隻上?
http://head4.net/upload/image/htmleditor/%E6%96%B0%E8%81%9E%E5%BF%AB%E8%A8%8A/beyerdynamic/beyerdynamic%20Xelento%20(1).jpg

jbengof 發表於 2016-11-12 12:52

按照呢位仁兄評論 Xelento會窄窄地......

http://www.erji.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1956499

jacky19 發表於 2016-11-12 13:31

Marleyea 發表於 2016-11-12 04:58 static/image/common/back.gif
個價吸引,有師兄有評價嗎!

本人喜歡舊款T8ie嘅聲多D, 但QC太差, 我都換咗三對,
所以MKII 話己改良咗, 咁一出即買, 點知幾個月就減仟幾,
AK貨不可一出即買, 要等跌價, 有錢除外{:1_331:}

MKII 分析力高D, 但人聲淡D, 有興趣都要試吓先决定
可能會有其他選擇, 反而舊款人聲好味D

AK320 + amp + audio effect crystal 3.5 + T8ie MKII

Marleyea 發表於 2016-11-12 15:07

jacky19 發表於 2016-11-12 13:31 static/image/common/back.gif
本人喜歡舊款T8ie嘅聲多D, 但QC太差, 我都換咗三對,
所以MKII 話己改良咗, 咁一出即買, 點知幾個月就減仟 ...

咁請問條升級線改善了什麼,謝謝你

jaffeinism 發表於 2016-11-12 16:01

jbengof 發表於 2016-11-12 12:52 static/image/common/back.gif
按照呢位仁兄評論 Xelento會窄窄地......

http://www.erji.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1956499 ...

呢個人大玩家尼架, SONY 黑磚, 金磚, Z1R一併入, 財力驚人....

早幾日已經係金菊花群直播黑磚, 金磚, 金菊花大撕殺....
頁: [1]
查看完整版本: AK T8ie MKII

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。