ericcklau 發表於 2016-11-3 16:41

人生第一對CM

個幾月前把心一橫把原有的HEIR 10.0改做CM, 等到頸都長終於到了. 最初有一點點"更"住既感覺, 要慢慢習慣. 現在可以開細聲啲都聽得清楚.

hkcheong 發表於 2016-11-3 17:31

Ching 你好,我都考慮緊將對10.0改做CM,請問你係自己上網攪同寄耳印定係揾鋪頭幫手攪呢?大約要幾錢同攪幾耐呢?thx

ericcklau 發表於 2016-11-4 09:24

hkcheong 發表於 2016-11-3 17:31 static/image/common/back.gif
Ching 你好,我都考慮緊將對10.0改做CM,請問你係自己上網攪同寄耳印定係揾鋪頭幫手攪呢?大約要幾錢同攪幾 ...

我自己上網攪自己寄, 原先買那間店唔幫手. 仲有寄上去找順豐去有好大阻力, 最後找郵局寄會貴啲.

hkcheong 發表於 2016-11-4 10:47

唔該師兄,我再研究下先 。。。 師兄可否分享下聽感?比之前提升大唔大呢?thx

ericcklau 發表於 2016-11-4 11:26

hkcheong 發表於 2016-11-4 10:47 static/image/common/back.gif
唔該師兄,我再研究下先 。。。 師兄可否分享下聽感?比之前提升大唔大呢?thx ...

因為隔音好左會覺分析力高左, 人聲前左, 但音場同低頻好像小了一點點, 不知是否因為我開細聲了所至.

hkcheong 發表於 2016-11-4 11:54

明白,多謝師兄分享

albertip2005` 發表於 2016-11-4 14:25

around how much ah ???
i want to change to CM too ~~~~~thanks !!!

ericcklau 發表於 2016-11-4 17:02

albertip2005` 發表於 2016-11-4 14:25 static/image/common/back.gif
around how much ah ???
i want to change to CM too ~~~~~thanks !!!

大約是2100港幣

albertip2005` 發表於 2016-11-4 19:02

ericcklau 發表於 2016-11-4 17:02 static/image/common/back.gif
大約是2100港幣

有得諗..........但佢網頁好似有的問題

ph0381 發表於 2016-11-4 23:43

albertip2005` 發表於 2016-11-4 19:02 static/image/common/back.gif
有得諗..........但佢網頁好似有的問題

個網好似長期at risk…...{:1_336:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 人生第一對CM

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。