carreyjim 發表於 2016-10-20 16:37

小瑟 發表於 2016-10-18 16:37 static/image/common/back.gif
第三:唔想比人再次問候老母(有師兄話我點解買四吋喇叭,之後問候我)

比人問候同個你們活動無關
我自己十年前都係玩旗盤機,之後就市場轉高清音效我就停咗幾年無玩係近幾先玩返
(Post76 Android 手機版送出)

carreyjim 發表於 2016-10-20 16:45

pac 發表於 2016-10-20 15:42 static/image/common/back.gif
絕對認同

我都知,但最慘有啲師兄問多兩問就嫌你煩又話你講唔到重點唔睬你

我時時都交心交流都好多人當我狗咁,睇唔起我
喂大佬呀講真邊有咁多錢買好野,所以我鍾意諗辦法玩盡器材先換

pac 發表於 2016-10-20 16:49

carreyjim 發表於 2016-10-20 16:45 static/image/common/back.gif
我都知,但最慘有啲師兄問多兩問就嫌你煩又話你講唔到重點唔睬你

我時時都交心交流都好多人當我狗咁,睇 ...

好彩我無咁對你姐{:6_182:}

wil-wil 發表於 2016-10-20 17:03

師兄,你嘅感受我地好明,我地搞網搞咁多年,好多時都被人當我地一定每每都收錢做野 或者 當我地做所有野都係以官方人喉舌發聲,一定企係從官方角度出發。實話實說,一個溜灠量咁大嘅網站無資援又行唔到今天,但又不是做每件事都有資援,更從不會以官方角度出發。相反,我地每每點都係想大家所想去度 d 野出來。

至於,"有啲師兄問多兩問就嫌你煩又話你講唔到重點唔睬你"、"交心交流都好多人當我狗" 咁,近幾年的確多好多呢 d 狀態,可能人多左,素質有變,但我地會盡力呼籲 互相尊重,唔喜歡就唔好回應都唔好講 d 令人難堪的說話,問問題嘅就算對方解答唔到自己難題的話,再睇下有無乜師兄幫到 或 pm 我地搵最可行嘅解決建議。我地亦會盡力找些仍然好即極分享嘅版友幫手帶返起個風起,希望過一段時間可以有改善!!

carreyjim 發表於 2016-10-20 17:12

pac 發表於 2016-10-20 16:49 static/image/common/back.gif
好彩我無咁對你姐

咁多大師其中一個最好{:6_193:}{:6_193:}

carreyjim 發表於 2016-10-20 17:21

wil-wil 發表於 2016-10-20 17:03 static/image/common/back.gif
師兄,你嘅感受我地好明,我地搞網搞咁多年,好多時都被人當我地一定每每都收錢做野 或者 當我地做所有野都 ...

76做得好好無咗這個平台我哋新手都唔知點玩點校機

其實我想講有時個態度唔洗咁,識玩但又代表你玩但叻,唔識玩又代表你玩得差

好似今年咁有幾個pots洗唔洗嗌哂交咁,大家交流姐嗌贏咗咁又點

wil-wil 發表於 2016-10-20 17:30

carreyjim 發表於 2016-10-20 17:21 static/image/common/back.gif

其實我想講有時個態度唔洗咁,識玩但又代表你玩但叻, ...

贊同並多謝你支持!! 個 d 情況我覺得話佢都無意義,點都好難一時三刻改到佢地,如果有講粗口就話我地知處理左佢。我地會從家訪中尋找返 d 有心有力的版友,慢慢從官方、這班新支援嘅版友加你地,以身體力行嘅方式,慢慢一步步矯正過來,希望遲一點做到另一個境象!!

chhanthony 發表於 2016-10-20 17:38

carreyjim 發表於 2016-10-20 17:21 static/image/common/back.gif

你扮女問丫嘛...

louis001 發表於 2016-10-20 19:09

pac 發表於 2016-10-20 16:49 static/image/common/back.gif
好彩我無咁對你姐

但點解你會咁對我既{:6_140:} {:6_176:}

louis001 發表於 2016-10-20 19:11

同你講 有好多人越玩得耐 越以為自己就係全世界 自己個套先係標準 其它人講既野越聽唔入耳
袛有自己係皇道 所以我而家都好少出聲 自己買野自己分享自己野9UP下算
{:6_194:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: 【意見收集】我地岩岩攪的官方家訪活動, 大家覺得如何呢???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。