keke323 發表於 2016-10-14 23:55

Samsung KS8800 SUHD 4K Curved

話說屋企部陳年 LCD 電視(非高清{:1_329:}) 其實一早已經有問題.....睇電視劇既時候....暗既畫面有時連五官都睇唔清楚係邊個 {:8_401:} 一路都想換新 4K TV ....但屋企人一直唔比我換 {:8_398:} 直到上星期電視開始有雪 花 {:1_343:} 終於都換到藉口了 {:9_422:} 之前其實一路都考慮緊 SAMSUNG 7300 / 8800 {:6_175:} 兩者價錢好接近 {:1_257:}
7300 平面一定無問題 , 8800 曲面都驚會睇唔慣 {:6_146:} 唔好理...出面格下價先 {:6_229:}
開頭係凶宅問過 8800 ....個 sales哥哥開價 $134xx (都係送基本野){:1_248:}之後經過 AV xxxx 又順便問下價啦...
點知個 sales哥哥報價 $119xx {:1_328:} 又係送基本野仲送多部 cheap cheap bdp....之後我嘗試問下如果所有贈品唔要會唔會有靚價 {:1_332:} 點知 sales哥哥竟然真係比左個靚價我 $ (*)) {:6_121:}{:6_157:}跟住唔洗我講大家都知咩事啦 {:6_122:} 唔好問我點解只係買 49" 因為屋企個電視櫃已經擺唔落其他大尺寸 {:6_125:}
廢話唔講多....去相(求其影左幾張畫面真係好靚) {:6_136:}

silversilver108 發表於 2016-10-15 00:45

好正{:6_193:}

chopinlau 發表於 2016-10-15 01:01

我都買咗呢部,同你一樣乜都唔要亦差不多價,用HDR+效果不錯。

hit87761 發表於 2016-10-15 01:02

{:6_193:}{:6_195:}

wah72003 發表於 2016-10-15 01:21

我都有興趣, 請問曲面看電視和BD習慣嗎? 我SOFA距TV約7呎2吋, OK?

keke323 發表於 2016-10-15 02:58

wah72003 發表於 2016-10-15 01:21 static/image/common/back.gif
我都有興趣, 請問曲面看電視和BD習慣嗎? 我SOFA距TV約7呎2吋, OK?

開頭其實都驚唔慣.....點知睇左一陣已經無乜特別 {:9_428:}
我同你觀賞距離差唔多 ....ching 放心去馬吧 {:8_390:}
電視機係會越睇越細的....有大買大一定唔會有錯 {:6_222:}

神武光輝 發表於 2016-10-15 07:45

好似係冇3D?
(Post76 Android 手機版送出)

fm31331 發表於 2016-10-15 08:05

曲面睇戲真係好少少{:6_176:}

keke323 發表於 2016-10-15 08:35

神武光輝 發表於 2016-10-15 07:45 static/image/common/back.gif
好似係冇3D?
(Post76 Android 手機版送出)

無 {:6_123:}

SonSon 發表於 2016-10-15 10:15

keke323 發表於 2016-10-15 08:35 static/image/common/back.gif

點解買部冇3D, 唔睇還唔睇, PatPat痕想要睇就冇得睇??
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: Samsung KS8800 SUHD 4K Curved

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。