ph0381 發表於 2016-9-29 21:45

Westone終於有新旗艦w80

www.prweb.com/releases/2016/09/prweb13724874.htm

雖然而家幾乎咩資料都無
各位點睇?

jaffeinism 發表於 2016-9-29 22:52

有誠意, 起碼條線肯落本

dibroth 發表於 2016-9-30 00:31

用alo線,賣1499鎂,感覺唔錯

粗人敵卡 發表於 2016-9-30 07:36

8單元動鐵{:1_338:}

ph0381 發表於 2016-9-30 11:36

希望可以返返去westone以前微暖高分析嘅調音{:1_330:}

diar 發表於 2016-9-30 17:14

其實我期待AM PRO 50多D

maleo 發表於 2016-9-30 17:34

都幾失望,見到Westone呢個傳統大牌子要同比佢細嘅牌子collab先叫有啲noise,都有啲心酸

好似自founder死左之後,Westone就開始停滯不前,甚至比啲後起之秀超越左{:6_194:}

WallerHomie 發表於 2016-9-30 17:38

所謂人多手腳亂,一尾追單元數目根本冇意思;
好聽既,三、四單都已經可以好正。

Westone30都出左喇,點解仲唔出返隻復刻版4R?!{:8_365:}

ph0381 發表於 2016-9-30 20:52

maleo 發表於 2016-9-30 17:34 static/image/common/back.gif
都幾失望,見到Westone呢個傳統大牌子要同比佢細嘅牌子collab先叫有啲noise,都有啲心酸

好似自founder死 ...

我覺得同alo part都未必係為create noise嘅
線材方面alo都有可取之處,而且有部分人始終覺得stock cable唔好,可能會減低吸引力

最重要係調音。硬件幾勁都好,搵唔返品牌個性,咁真係好容易被完全取代。
利申第一隻好少少嘅耳機就係um3x, 所以真係好想westone可以再起過

alphashot 發表於 2016-10-2 17:43

所以我仲用緊隻 4r
頁: [1]
查看完整版本: Westone終於有新旗艦w80

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。