leungchong 發表於 2016-9-27 01:02

please also pm me, thanks!

大衛丁丁 發表於 2016-9-27 09:19

c hing們, 細佬用LX 88, 電視就W800A !

本身都係用一條HDMI行畫, 聲就用RCA 線入2CH 擴音

飲酒緊係身體 好, 不過酒貴過炭就黎一倍呢, 鑽石就更加唔洗講{:1_348:}

samyiu 發表於 2016-9-27 12:47

大衛丁丁 發表於 2016-9-27 14:15

都係同網友分享下心得同喜悅{:1_254:}

EP45 發表於 2016-10-18 22:11

幾錢呀?麻煩CHING pm me, thanks!

kan 發表於 2016-10-18 22:43

我食朱古力已覺得好正,你燒埋炭緊係不得了啦{:6_211:}
樓上話有打味其實都幾多餘,AQ線都唔使打啦下話{:6_229:}
(Post76 Android 手機版送出)

sjbean 發表於 2016-10-18 23:15

I have both 酒 and 鑽石, 鑽石 is a bit better than 酒 in video

lamfatlun 發表於 2016-10-21 11:40

之前我都係用碳行畫,酒行聲…
入左條Sony行聲,酒行畫…兩個世界…
爽到拍拍聲!

leungchong 發表於 2016-10-21 14:31

lamfatlun 發表於 2016-10-21 11:40 static/image/common/back.gif
之前我都係用碳行畫,酒行聲…
入左條Sony行聲,酒行畫…兩個世界…
爽到拍拍聲! ...

邊條 sony 咁勁 ??

louis001 發表於 2016-10-21 14:54

leungchong 發表於 2016-10-21 14:31 static/image/common/back.gif
邊條 sony 咁勁 ??

一定係呢條啦 {:6_202:}呢條我都想試
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 第一次換左AQ Carbon 出畫,簡直爽

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。