jj3380 發表於 2016-9-23 18:42

升級重低音的決擇
請問各位師兄意見那一個組別比較好,首要18寸氣氛比好

如果樓主標提要求sub仔punchy感十足或下潛能力的話,我未必會推介18”,但一定推介佢玩Array1500,Array1500論層次感,下潛力同氣氛,相信又去到另一境界。

jj3380 發表於 2016-9-23 19:06

pac 發表於 2016-9-23 18:34 static/image/common/back.gif
當然啦!還有個 人需要及口味在內的,我所講的是一般情況下,

大師,話時話好耐無去拜訪閣下了,唔知有無机

會大家再坐埋吹下水呢?{:6_134:}

pac 發表於 2016-9-23 19:44

jj3380 發表於 2016-9-23 19:06 static/image/common/back.gif
大師,話時話好耐無去拜訪閣下了,唔知有無机

會大家再坐埋吹下水呢?...

大JOE哥唔好玩D細啦!
何來大師丫{:6_122:}
我嘜都唔識架。
睇下你幾時有興趣可以尼坐下吹水架。
電聯啦。{:6_190:}

MDLP 發表於 2016-9-23 21:04

pac 發表於 2016-9-23 19:44
何來大師丫
我嘜都唔識架。

話時話都想聽吓部5100

jj3380 發表於 2016-9-23 21:29

pac 發表於 2016-9-23 19:44 static/image/common/back.gif
何來大師丫
我嘜都唔識架。

唔好講d衰嘢{:6_187:}

大家純粹交流玩机心得{:6_195:}

dc2 發表於 2016-9-24 08:09

多謝各師兄提供意,小弟已定貨30號到,到時再分享感受
頁: 1 [2]
查看完整版本: 升級重低音的決擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。