avsuperman 發表於 2016-9-17 22:26

以後比都唔玩三星機,一年多D壞三次

去年入部三星4KJU6800用來睇電視,玩左唔夠一年,係5月突然開唔到機,CALL師傅,點知又開到,激死!點知8月終於死機,壞同一樣野,今次師傅出手,好彩唔洗入廠,即場返轉部機,換左零件,開得返,一個月後的今天,又再死。唔係呀,13個月壞三次,以後比都唔玩韓國機,週一又要CALL師傅。

關大爺 發表於 2016-9-17 22:38

三星唔壞冇得頂
       一壞冇得整,,{:9_424:}

ahtau 發表於 2016-9-17 22:40

{:6_200:}{:6_132:} {:6_133:} {:6_153:}

Versa 發表於 2016-9-18 01:31

唔爆炸已經要還神{:6_180:}

gikifk 發表於 2016-9-18 11:53

Versa 發表於 2016-9-18 01:31 static/image/common/back.gif
唔爆炸已經要還神

有無甘嚴重呀?{:6_192:}

depeche_lam 發表於 2016-9-18 12:55

買韓國機預左{:6_134:}

kelvinhin 發表於 2016-9-18 13:51

依家D Samsung機咁易壞? 我有部08年第一代40寸IDTV一出就買, 去到早兩個月先壞, 另一部27寸LED背光機2011年用到依家仍然100% work.

bensonw 發表於 2016-9-18 15:51

kelvinhin 發表於 2016-9-18 13:51 static/image/common/back.gif
依家D Samsung機咁易壞? 我有部08年第一代40寸IDTV一出就買, 去到早兩個月先壞, 另一部27寸LED背光機2011年 ...

我有fd有部2005年40寸samsung TV,(用左11年)而家先至壞HDMI...{:6_125:}

gx3541 發表於 2016-9-18 18:10

正常呀

lamhokin 發表於 2016-9-19 15:39

LG OLED 2年幾了
睇下幾時到我
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 以後比都唔玩三星機,一年多D壞三次

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。