danychan32 發表於 2016-9-15 18:06

alanyoung2005 發表於 2016-9-15 16:32 static/image/common/back.gif
Have 保養 should be no problem la.. If you ask me, I will only consider Y 記 and P 記!!

部 p 記 85 死咗 , 剛剛見安記 646 平 , 諗住用豱半載先換 , 果然安認冇好野 ,以後安記機都唔會買。
(Post76 Android 手機版送出)

DragonI 發表於 2016-9-15 20:05

camseries 發表於 2016-9-15 15:51 static/image/common/back.gif
日日係76浦,諗唔明點解仲有甘多人買安橋?R爆頭………

因為便宜

banjo 發表於 2016-9-15 20:43

James1967 發表於 2016-9-15 10:07 static/image/common/back.gif
Y記3010用咗4-5年從未有過問題,開心使用中

Y記啲機真係好襟用, 我有部12年前嘅擴音機而家仲服役中.

luck 發表於 2016-9-15 21:04

jamesbond 發表於 2016-9-17 13:15

banjo 發表於 2016-9-15 20:43 static/image/common/back.gif
Y記啲機真係好襟用, 我有部12年前嘅擴音機而家仲服役中.

我用過Y記RX-V2067,一過保用即死,成40磅抬去荃灣整咗2千蚊,半年後又死,從此永久banY記。

carreyjim 發表於 2016-9-17 13:48

O記唔通好學唔學學note7{:6_138:}

luck 發表於 2016-9-17 14:11

gikifk 發表於 2016-9-17 14:58

luck 發表於 2016-9-17 14:11 static/image/common/back.gif
其實音響都係電器,買電器都係撞手神!

師兄果然明理{:6_193:}

tonyl626 發表於 2016-9-17 17:33

jamesbond 發表於 2016-9-17 13:15 static/image/common/back.gif
我用過Y記RX-V2067,一過保用即死,成40磅抬去荃灣整咗2千蚊,半年後又死,從此永久banY記。 ...

過咗保養期壞都冇得好講,我買過M記兩年內壞咗五次,整到我火滾一擺低就成個月,你急佢唔急唔追唔整住,啲壞機堆到成座山咁,用唔用得過自己諗啦!

gikifk 發表於 2016-9-17 17:52

正確{:6_193:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 安橋啲欚咁易壞架。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。