sika 發表於 2016-9-8 12:34

有保 我都會入

camseries 發表於 2016-9-8 12:37

YYSKY 發表於 2016-9-8 10:10 static/image/common/back.gif
有番一年保養又唔使怕,只要操不太爛,外觀四正,我會買,起碼品質肯定無問題,新機也會過不了頭七要換,我 ...

正解!舖頭demo完都要賣,為咩要操散架機,好過二手區試機不試功能……

gordon98 發表於 2016-9-8 12:56

平幾千,必買,AV amp你唔嫌棄佢,佢有排都唔壞,而且又有保養,二手區仲有啲lx-7x都仲正正常常就知pioneer㯲用,不過我估樓主再去都應該已售

wklie 發表於 2016-9-8 12:58

平幾千 sounds good to me.

Verify *all* HDMI ports are working before taking it home.

小瑟 發表於 2016-9-8 13:35

HKWAIYIN 發表於 2016-9-8 12:11 static/image/common/back.gif
有保用的話可以諗

YES, 有保用, 外觀冇問題, 可以考慮!!!

YYSKY 發表於 2016-9-8 13:48

話不買的師兄,極可能是完美主義者,
試想一想,商舖內長期開冷氣的,係個優秀場所,長開部機都一定耐用過在你屋企。
何況這類機有客要試才開。

YYSKY 發表於 2016-9-8 13:50

gordon98 發表於 2016-9-8 12:56 static/image/common/back.gif
平幾千,必買,AV amp你唔嫌棄佢,佢有排都唔壞,而且又有保養,二手區仲有啲lx-7x都仲正正常常就知pioneer ...

因此平時自己要有個準則,有心理準備,一見到啱要即刻出手。

bigair 發表於 2016-9-8 14:07

有保,功能正常,無花就可以入

況且,依家買全新機都唔等於可以用好耐,都係睇運仔

SonSon 發表於 2016-9-8 14:24

外觀靘仔又有保養既好過買二手機啦{:6_193:}

raylee 發表於 2016-9-8 14:31

都諗得過, 或者買水貨就更好
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: Pionner 89 陳列品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。