warmmjs 發表於 2016-9-7 23:32

myblue 發表於 2016-9-7 23:18 static/image/common/back.gif
明白。 應該唔關router事, 平時都用開ipad2去airplay 電台節目, iTune, YouTube之類出同樣器材。相信係 ...

Ching有可能部IPAD 唔夠Run,佢緩衝. IPhone apps ok wor, smooth

nannan 發表於 2016-9-8 01:34

warmmjs 發表於 2016-9-2 18:27 static/image/common/back.gif
下星期再試2支

師兄,好多謝你,我以為周星馳都係2年一部歡樂片,你令我人生覺得好有歡樂。 成日sale 325,你是否代理{:1_262:}
(Post76 Android 手機版送出)

nippon 發表於 2016-9-8 09:04

師兄支咪夠唔夠大聲,同好聲嗎?有無拆聲!

warmmjs 發表於 2016-9-8 09:35

nippon 發表於 2016-9-8 09:04 static/image/common/back.gif
師兄支咪夠唔夠大聲,同好聲嗎?有無拆聲!

Ching good sound ah , not expensive can try .

terry0087 發表於 2016-9-12 14:24

師兄想問是否一定要加Apple TV 鏡射上tv? 我電視支授air play 功能,是否可直接射上不用Apple tv?

deeboy 發表於 2016-9-15 13:38

nippon 發表於 2016-9-6 22:48 static/image/common/back.gif
我用letv box 都ok

我都係LETV盒子裝天籟K歌, 再用藍牙配對埋支MIC, 甘就電視出畫, MIC出音樂同人聲. 但有個問題出現左, 就係盒子內存好少, Downlong左幾首歌就話無位, 有無方法加大盒子儲存? USB得唔得?

nippon 發表於 2016-9-15 18:01

deeboy 發表於 2016-9-15 13:38 static/image/common/back.gif
我都係LETV盒子裝天籟K歌, 再用藍牙配對埋支MIC, 甘就電視出畫, MIC出音樂同人聲. 但有個問題出現左, 就 ...

usb未試過,只係串流!

deeboy 發表於 2016-9-15 18:06

nippon 發表於 2016-9-15 18:01 static/image/common/back.gif
usb未試過,只係串流!

用串流雲端加大容量? 未試過整, 可唔可以教下?

nippon 發表於 2016-9-16 10:00

deeboy 發表於 2016-9-15 13:38 static/image/common/back.gif
我都係LETV盒子裝天籟K歌, 再用藍牙配對埋支MIC, 甘就電視出畫, MIC出音樂同人聲. 但有個問題出現左, 就 ...

你用咩方法控制盒子内的天籟app操作?你在那

deeboy 發表於 2016-9-19 08:44

nippon 發表於 2016-9-16 10:00 static/image/common/back.gif
你用咩方法控制盒子内的天籟app操作?你在那

有TV版下載
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 超好玩-手提Karaoke Bluetooth Mic-影音出聲

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。