pac 發表於 2016-8-31 16:12

今晚有野玩喇(安橋RZ5100 AV 純前)

今晚有野玩喇(安橋RZ5100 AV 純前){:6_178:}

祇得一個 Trigger out 不夠用呀{:6_187:}

唯有自製一出二trigger cable{:6_182:}
說明書我覺得太簡單了,對一些生手來講未必應乎得到,比個五蚊還要薄{:6_202:}

搖控器比以往更簡單,仲少左學習功能,對我來說是不能接受的{:6_132:}

今次加回手動EQ了,而且可較範圍大左{:6_193:}

聽下歌先

今日SET 好左試左幾個鐘分享一下感受吧!

由5530 轉玩馬仔主要原因系5530無dts x及無左個手動eq,好無癮{:6_123:}

但絕對滿意5530的atmos 表現。
到今代的5100個手動EQ返來了又有DTS X所以咪回歸安記啦!
av 野我幾時都話SETTING 最緊要,點較機真糸各師各法,無謂講啦!
今次的5100比起上一代5530分析力明顯進步了,聽多左不少細節位,
空間感也增大左,連層次定位都提升了。ACCU真系有料到。
不過部機一如以往,簡單易用無咪好較。{:6_174:}

louis001 發表於 2016-9-5 01:24

pac 發表於 2016-9-4 20:50 static/image/common/back.gif
今日有三位師兄到訪,問下佢地仲好啦

唔想講囉{:6_124:}的落雨聲 真係照頭淋咁{:6_150:}
你地要送死我唔阻你地 我要封機三日先會再開機{:6_125:}
呢個係衰人黎架{:6_137:}

bigair 發表於 2016-8-31 16:27

老友,你換amp速度快到呢,有米真好{:6_178:}

mantam121 發表於 2016-8-31 16:28

嘩!首開{:6_193:} {:6_193:}

wman 發表於 2016-8-31 16:30

大師 , 見你放 marantz 7702mk2 AV 純前級, 安橋有那方面超趆前者 , 令妳更換呢 ?

yuppi 發表於 2016-8-31 16:32

仲係咪三隻獨立火牛?

pac 發表於 2016-8-31 16:37

wman 發表於 2016-8-31 16:30 static/image/common/back.gif
大師 , 見你放 marantz 7702mk2 AV 純前級, 安橋有那方面超趆前者 , 令妳更換呢 ?

我身痕咋{:6_177:}

pac 發表於 2016-8-31 16:38

yuppi 發表於 2016-8-31 16:32 static/image/common/back.gif
仲係咪三隻獨立火牛?

我唔知架{:6_182:}

SonSon 發表於 2016-8-31 16:39

正…等睇報告{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

pinkspider 發表於 2016-8-31 16:54

快得你丫 {:6_167:}

wman 發表於 2016-8-31 17:05

pac 發表於 2016-8-31 16:37 static/image/common/back.gif
我身痕咋

{:6_234:} 可以止 , 真係好 , 期待開箱 {:6_128:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 今晚有野玩喇(安橋RZ5100 AV 純前)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。