simonwah2016 發表於 2016-8-8 16:20

高級視聽展中左X7毒

之前真係未認真聽過, 見到X7全套上陣有得試, 入得黎行當然試下啦, 聽感已比我覺得好似在其他視聽展中的影音房聽緊一樣, 如果唔話比我聽帶住耳機, 我真係以為入左HI-FI房, 幾仟元真係仲想點?

試緊其間已見到幾個買緊, 唔怪得Fiio產品咁多人推薦, 今次真係重新認識佢, 一於全套連K5底座買返去

lp24nelnel 發表於 2016-8-8 17:06

{:6_121:}咁神?我冇試過或想過入尼個牌子嘅机

audia 發表於 2016-8-8 18:11

如果唔話比我聽帶住耳機, 我真係以為入左HI-FI房…
----------------------------------------------
已閱…………:P

diff 發表於 2016-8-8 19:15

咁易中毒又幾好
咁快d買la
我自己就留番d錢過中秋{:1_339:}

countryboyhk 發表於 2016-8-8 19:20

呢個係咪 AK380 中毒既致敬 PO 黎架 {:1_342:} 另外, 請問樓主, HI-FI 房同炮房, 水飯房設置有咩分別呢 {:1_262:} 總之而家個社會真係好危險, 見親 D post 都話自己中左毒 {:1_248:}

ozrayyau 發表於 2016-8-8 20:28

countryboyhk 發表於 2016-8-8 19:20 static/image/common/back.gif
呢個係咪 AK380 中毒既致敬 PO 黎架另外, 請問樓主, HI-FI 房同炮房, 水飯房設置有咩分別呢 {:1 ...

暑假{:6_125:}

vicentk 發表於 2016-8-8 22:18

countryboyhk 發表於 2016-8-8 19:20 static/image/common/back.gif
呢個係咪 AK380 中毒既致敬 PO 黎架另外, 請問樓主, HI-FI 房同炮房, 水飯房設置有咩分別呢 {:1 ...

咁都比你聯想到 {:6_134:} {:6_135:}

marco511 發表於 2016-8-8 22:33

個post好熟口面,好似邊度見過
(Post76 Android 手機版送出)

kyle7 發表於 2016-8-9 11:39

x7 試過,加AM3, 平衡下係音場闊,但調音唔掂。,近乎無調音可言,動態不足,超低音 present 唔到。一味清 同音場大。
頁: [1]
查看完整版本: 高級視聽展中左X7毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。