wil-wil 發表於 2009-11-24 22:20

你對電腦喇叭幾靚仔,好聲嗎? 乜品牌黎?

唔該哂 !

不過我依然好擔心BT 得多...

個HD會好快打柴.... 拆機換HD 就煩LU ... !
大玩偶 發表於 2009-11-24 14:45 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Phoenix 發表於 2009-11-24 22:40

公司和屋企都用mac+pc, 各有好用之處.
不過mac真是幾好用, 唔會後悔買錯.

ewartuen 發表於 2009-11-25 09:20

其實Mac既好處真係唔識點講, 要用過先至知, 因為用過Mac既都只可以用文字去形容點易用同點直覺性, 或者簡單D講啦, 你feel過你就知, 某程度上Apple既產品係會用上癮既, 我由Macbook Pro開始用, 跟住見到Apple Iphone用到通街都係, 覺得好鬼cheap, 一人一部, uniform咩, 跟住好奇心之下, 加上又覺得配合埋部Macbook黎用, 就買黎試試貨, 第一日用, 覺得果然垃圾, 部機有乜咁巴閉, 乜鬼功能都無, 但一路鬧就一路發掘佢, 到第二日已經有個結論就係原來部機既殺手鐧係上網, 只要部機上到網, 基本上係最強手機, 所以如果你對IMAC有興趣, Go ahead, 唔需要理佢係乜野機架啦, 因為你係buy 1 get 1 free(buy mac get windows), 到時覺得用mac有難度(無可能), 又或者有D software for windows only, 咁你咪轉channel囉!

KUNGKUNG 發表於 2009-11-25 16:52

你對電腦喇叭幾靚仔,好聲嗎? 乜品牌黎?

wil-wil 發表於 2009-11-24 22:20

wil 總 , 小弟對喇叭資料如下 : -
-牌子 pro-i , 有源喇叭 , 1" 高音 + 5" 中/低音
-其中一隻喇叭頂可以插 ipod , itouch , etc . . . .
   充電 , 播歌 , 播影片 全部都得
-嚴格來講 , 佢唔係 電腦喇叭 , 有人插部 cdp 落去 ,
   靚聲到暈
-價錢 2仟有找 , 係小弟所見所聽到 同價位最靚聲既 喇叭
-後面 iec 插座 , 可以玩電源線 , 玩訊號線 , mod 味十足

chinchin 發表於 2010-1-4 14:02

14# KUNGKUNG

想問下邊度有得睇呢隻喇叭?
啱買左部 imac, 想換隻喇叭比佢
thx

skenstudio 發表於 2010-1-4 22:14

反而用開mac做野d人唔想買mac用的, 除左做job果時{:6_176:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: imac 機好用嗎 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。