yu900212 發表於 2016-8-4 10:26

想買 Roxanne II,請問CHING們去邊間買比教好

師兄大家好!
今日我打算入手 Roxanne II,請問咁多位 ching 知唔知去邊間買比較抵 {:1_352:} ?

kitkitkit_2046 發表於 2016-8-4 10:54

DXA 有時收工太多人, 員工唔得閒招呼你, 我有幾次行過深水保個間, 直頭吋到暈, 話想買D平野用,
佢又叫你買D貴野, 選擇左D平野, 又黑曬面, 又叫你比現金, 比咭仲黑面, 又話要收手續廢, 對公司唔化算等等既黑面說話,
直頭唔想做咁, 以後我都廢事再去深水保個間.........!!{:6_121:}

反而有時去下灣電間, Let's XX Audio, 店細細, 收工都有時多人, 但起碼都慢慢比你試下耳機同Player, 唔買又唔會黑面, 又同你吹下水,介紹有咩好線比你等等, 就係呢點, 都知佢地點做生意......其實無話以上間店佢地唔好, 只係有D區員工唔想做咁囉 !! (樹大有乜乜) {:6_132:}

呢D只係幾次去見到既個人意見, 唔代表全部都衰既, 行多幾間, 試多幾間你就知 !!

最後, 價錢應該係公價, 無話邊到抵唔抵, 只係服務有分別姐 !!

yu900212 發表於 2016-8-4 11:38

感謝師兄咁詳細既解答!!
我去開 星際果間 dxa,有兩個員工都服務好好,有次我試 layla2 ,佢知我聽開 pop 之後主動叫我試R2,試左成粒鐘唔買都仲笑笑口,呢兩個超好服務!
所以我部 240同條 labkable線都係係佢地呢度買,加上佢 offer 左個幾好既價錢比我,只係我仲想睇下邊度再有平姐

kitkitkit_2046 發表於 2016-8-4 12:28

Ching 不用客氣啦, 我地買野都係要求服務好少少姐, 之前有D買野都受氣既感覺, 都係不吐不快啦 !!{:6_168:}

terencelaw 發表於 2016-8-4 12:56

kitkitkit_2046 發表於 2016-8-4 10:54 static/image/common/back.gif
DXA 有時收工太多人, 員工唔得閒招呼你, 我有幾次行過深水保個間, 直頭吋到暈, 話想買D平野用,
佢又叫你買D ...

ssp dmx 個4眼 sales , 經常面黑...

好納悶... {:1_331:}

jaffeinism 發表於 2016-8-4 12:58

買 JH/AK , 最主要係買佢SERVICES.... 買佢一年內會吾會壞既保險...

其實我有少少興趣知道, 過左一年後, 行既拎番去, 佢地又會吾會服務你好好呢? 定抑或叫你食自己吾理你?

jaffeinism 發表於 2016-8-4 13:07

旺角個間都係, 係得個個四眼肥肥地個個態度正確老實的 (吾知係米店長), 其他個的成日串串地又暗嘲, 行入去買野

好似自備KY甘, 都吾知當的客係乜?

jaffeinism 發表於 2016-8-4 13:08

星仔DXA個層樓下有一間都有行賣, 個價會靚少少, 事頭婆又吾會串你

ph0381 發表於 2016-8-4 13:09

星際dxa有個肥肥哋嘅sales
成日說人換ak,真係聽到煩{:8_370:}
ps覺得ak啲機線條太幼,聽rock唔啱聽

jaffeinism 發表於 2016-8-4 13:13

ph0381 發表於 2016-8-4 13:09 static/image/common/back.gif
星際dxa有個肥肥哋嘅sales
成日說人換ak,真係聽到煩
ps覺得ak啲機線條太幼,聽rock唔啱聽 ...

同系聽ROCK最正係ROXANNE II, 不過一條RII聽耐左會好悶 ==
頁: [1] 2
查看完整版本: 想買 Roxanne II,請問CHING們去邊間買比教好

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。