胡彬 發表於 2016-7-24 08:33

lamdog 發表於 2016-7-24 02:30 static/image/common/back.gif
贈你八個字「問非所答,語無倫次」。
本應都唔想答咀,見你牙斬斬,寸寸貢,由頭睇一次,發覺撩事鬥非跟 ...

又持人多?剛叫係契弟就出嚟,你班傻仔就逐隻埋位,你話我撩事鬥飛咪撩咯,起碼有你班契弟肯跟尾。係咁易捉下錯處,就有白痴即刻又走去check返轉頭,睇下幾叻,發現了新大陸,不過我仲有其他錯處你未揾到,比啲心機喇。仲有,叫人地由頭爬文一次,又有啲路過嘅傻仔真係由頭睇一次,Kai 成咁又聽話,何樂而不為?Post76已變咗好耐啦碌L,慢慢check喇

matt88p 發表於 2016-7-24 09:31

胡彬 發表於 2016-7-23 23:52 static/image/common/back.gif
.....

matt88p 發表於 2016-7-24 10:08

胡彬 發表於 2016-7-24 08:33 static/image/common/back.gif
又持人多?剛叫係契弟就出嚟,你班傻仔就逐隻埋位,你話我撩事鬥飛咪撩咯,起碼有你班契弟肯跟尾。係咁 ...

師兄,我真係唔明點解你要咁介懷,人哋講咩真係咁重要??你諗真啲其實蝕底係邊個?? 你不停講人哋只會不停笑,何必要整衰自己喺論壇上個名?以後人哋一見到師兄你個名,只會講: 咪佢囉咪佢囉咪佢囉, hahaha!!!   何必呢?? 其實你依家已經係一個冇方向嘅攻擊,你之前話玩jdl嘅係契弟,而家搞到連唔係玩jbl嘅師兄都出聲喇,又係你叫人講嘢之前爬下文,嗰位師兄都話俾你聽睇曬成個來龍去脈,你又話人哋唔啱,咁其實師兄你想人哋點呢??係咪要大家都認同你先覺得係合理??你依家已經完全係自己攞石頭砸自己隻腳, 唔好再揼喇, 爆曬缸喇!!!! 再嚟只會更傷!!師兄我相信你"某程度上"係一個明白事理嘅人,應該明白我依家唔係串緊你, 真係無謂㗎, 算啦!!

P. S   我預計你可能會回覆,亦都極有可能會帶有攻擊性, 明白嘅!!!!( 但係我真係希望我估錯^^)

https://youtu.be/tTcJG55zqa8

fatboy88 發表於 2016-7-24 10:44

matt88p 發表於 2016-7-24 10:08 static/image/common/back.gif
師兄,我真係唔明點解你要咁介懷,人哋講咩真係咁重要??你諗真啲其實蝕底係邊個?? 你不停講人哋只會 ...

師兄,對住呢啲屎忽鬼,講嚟都嘥氣,佢鍾意被人搞菊花㗎{:6_176:}

fatboy88 發表於 2016-7-24 10:51

胡彬 發表於 2016-7-24 08:30 static/image/common/back.gif
比人捉到條氣唔順呀?咪又發老脾咯⋯⋯

捉到?發老皮?你被人搞菊花搞到上晒腦呀?{:6_130:}

Cyruschow 發表於 2016-7-24 10:58

m.m.m.m.m. 發表於 2016-7-24 11:32

胡彬 發表於 2016-7-24 23:22

matt88p 發表於 2016-7-24 10:08 static/image/common/back.gif
師兄,我真係唔明點解你要咁介懷,人哋講咩真係咁重要??你諗真啲其實蝕底係邊個?? 你不停講人哋只會 ...

師兄:我明你好言相勸,但你睇下樓上班死契弟!又出唔切嚟執口水尾嗱。你都要明白,呢班真係死契弟。JBL與我何干?又有何仇?只是咁啱post76最霸道的就是佢地,吹到自己如何如何,更肆意低毀單打使用其他牌子用家,對呢啲契弟,我就最喜歡攪,佢地又咁趣緻一隻隻自動跳出嚟。你諗下,如果呢十零個鐘裡面佢地又久不久check下post但又唔見回覆,幾得意^_^。當然喇,佢地又點會認,正如玩下捉錯處,佢地即時多麽的配合。另外最好笑就是某契弟kai到check我器材然後話我試圖介紹,咪kai喇,其他人用乜關我卵事咩。做Agent要淪落到搵人上網自吹自擂嘅話,收皮喇⋯ ⋯至於路過果啲,鐘意咪埋嚟咯,多多益善。唔順我串嘅,即管跳出嚟比我串下咯。我嘅方向只有一個,就是邊個串就攪邊個。

仲有,師兄你都唔好牽涉入嚟,因為有份嘈嘅都唔慌好人,人以羣分,免被連累。

fatboy88 發表於 2016-7-25 00:27

胡彬 發表於 2016-7-24 23:22 static/image/common/back.gif
師兄:我明你好言相勸,但你睇下樓上班死契弟!又出唔切嚟執口水尾嗱。你都要明白,呢班真係死契弟。JBL ...

講就正氣凜然,實質咪又係屎忽鬼一名{:6_130:}

胡彬 發表於 2016-7-25 00:33

fatboy88 發表於 2016-7-25 00:27 static/image/common/back.gif
講就正氣凜然,實質咪又係屎忽鬼一名

我無講過正氣,亦無否認屎忽鬼。只是你這契弟唔肯面對現實
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 預算新屋AV裝備

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。