nannan 發表於 2016-7-22 01:51

SonSon 發表於 2016-7-21 17:48 static/image/common/back.gif
幾蚊雞可上4D, 我都要掃吓貨

淘嗰隻好似係流嘢黎啵,好似唔係原裝日本貨黎啵{:1_253:}{:1_350:}
(Post76 Android 手機版送出)

keke323 發表於 2016-7-22 01:52

真係件件精品 {:9_428:}
你就好啦.....咁貴既錶都有 {:6_240:}

Szelong 發表於 2016-7-22 12:08

nannan 發表於 2016-7-22 01:35 static/image/common/back.gif
朋友給我玩的,唔知原來是好嘢黎,我買嘢用從來不買平價嘢,買幾件恤衫著都5,6千蚊, ...

件衫好有型呀~~ 你真係有品味啦

norip999 發表於 2016-7-22 23:12

點解件件衫都打格仔?
好不雅咩?{:6_121:}

lamfatlun 發表於 2016-7-23 07:18

nannan 發表於 2016-7-22 01:35 static/image/common/back.gif
朋友給我玩的,唔知原來是好嘢黎,我買嘢用從來不買平價嘢,買幾件恤衫著都5,6千蚊, ...

哇!樓住好有米啊!
啲恤衫好L有型呀…可否PM邊度買?

lamfatlun 發表於 2016-7-23 07:19

norip999 發表於 2016-7-22 23:12 static/image/common/back.gif
點解件件衫都打格仔?
好不雅咩?

品味呢啲野你識條鐵咩師兄!{:8_390:}

gikifk 發表於 2016-7-23 08:07

L Polo唔係個個識得着

Krizzzz 發表於 2016-7-26 14:32

ching 件件XL, 都好大隻下

SonSon 發表於 2016-7-26 16:27

lamfatlun 發表於 2016-7-23 07:19 static/image/common/back.gif
品味呢啲野你識條鐵咩師兄!

件件都打格仔,宅宅D品味我哋識條鐵咩?

lamfatlun 發表於 2016-7-27 20:22

SonSon 發表於 2016-7-26 16:27 static/image/common/back.gif
件件都打格仔,宅宅D品味我哋識條鐵咩?

唉!仲未知邊L度有啲咁靚又咁貴既衫賣呀…就黎瞓唔著架喇…
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 濾波插

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。