plnl88 發表於 2016-7-21 22:28

johnnykut 發表於 2016-7-21 16:31 static/image/common/back.gif
Sub仔電源線我會揀belden 83803
好氣好力又應該同sommer差唔多價

紅腸又真係唔係隻隻十仔啱用。
我隻 impact12 都一樣唔可以用紅腸。

lamfatlun 發表於 2016-7-21 23:40

識用一定係用紅腸,用左返唔倒轉頭…{:8_394:}
不過我唔敢用…{:8_369:}

peter2000325 發表於 2016-7-22 07:04

majicman 發表於 2016-7-21 15:28 static/image/common/back.gif
得西門大師介紹左下面3條power cord比103d, amp 同十仔!

player Furutech 314ag II

在預算有限既情況下,Sommer不失為一個好選擇{:6_182:}
部Amp果條叫西門幫你升級埋4mm{:6_178:}
同埋英式頭換冷凍{:6_178:}

majicman 發表於 2016-7-25 01:10

peter2000325 發表於 2016-7-22 07:04
在預算有限既情況下,Sommer不失為一個好選擇
部Amp果條叫西門幫你升級埋4mm
同埋英 ...

冷凍頭會有幾多%up?

peter2000325 發表於 2016-7-26 09:38

majicman 發表於 2016-7-25 01:10 static/image/common/back.gif
冷凍頭會有幾多%up?

幾多個%就好難講{:6_136:}
但都會聽得出分別{:6_142:}

plnl88 發表於 2016-7-26 12:23

majicman 發表於 2016-7-25 01:10 static/image/common/back.gif
冷凍頭會有幾多%up?

-196C, 忘記佢罷啦。
佢得,我地班人就唔使去冰 -235C 啦。

blindfaith3by8 發表於 2016-7-26 12:40

plnl88 發表於 2016-7-21 22:28 static/image/common/back.gif
紅腸又真係唔係隻隻十仔啱用。
我隻 impact12 都一樣唔可以用紅腸。

impact12 唔可以用紅腸?? what about 800i?

plnl88 發表於 2016-7-26 12:52

blindfaith3by8 發表於 2016-7-26 12:40 static/image/common/back.gif
impact12 唔可以用紅腸?? what about 800i?

咁又唔知喎。
因無試過。答唔到。
我估隻隻十仔都唔同。

blindfaith3by8 發表於 2016-7-26 12:53

Marantz SR6008 + 紅腸
SPL-800i + ww6 + X60

好??

or

Marantz SR6008 +X60
SUB: SPL-800i + 紅腸
好??

blindfaith3by8 發表於 2016-7-26 12:55

plnl88 發表於 2016-7-26 12:52 static/image/common/back.gif
咁又唔知喎。
因無試過。答唔到。
我估隻隻十仔都唔同。

both velodyne{:6_201:}
but seems not bad on 800i...
why u feel its bad on impact 12?
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 電源線同拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。