ming 發表於 2016-7-19 22:08

wongkiss 發表於 2016-7-19 22:02 static/image/common/back.gif
黎緊個部有dac,有平衡,無得換opamp

(Post76 Android 手機版送出)

amp 我用vantam
而家aroma a10 可任換opamp

大食怪 發表於 2016-7-19 22:15

wongkiss 發表於 2016-7-19 21:48 static/image/common/back.gif
咁又唔知咁長細

咁 , 請問是否都係 ECT 代理呀 ?

wongkiss 發表於 2016-7-19 22:22

大食怪 發表於 2016-7-19 22:15 static/image/common/back.gif
咁 , 請問是否都係 ECT 代理呀 ?

好似唔係

wongkiss 發表於 2016-7-19 22:23

ming 發表於 2016-7-19 22:08 static/image/common/back.gif
amp 我用vantam
而家aroma a10 可任換opamp

但試過hugo....其他amp唔岩聽

ming 發表於 2016-7-19 22:47

wongkiss 發表於 2016-7-19 22:23 static/image/common/back.gif
但試過hugo....其他amp唔岩聽

我都試過mojo
但無2.5MM

大食怪 發表於 2016-7-20 02:36

wongkiss 發表於 2016-7-19 22:22 static/image/common/back.gif
好似唔係

香港神秘品牌 , 找不到製造者 , 又唔清楚邊個係代理 ?

如要維修 , 保養 , 如何處理呢 ? {:1_352:}

請問有無買咗嘅 師兄 提供下資料呢 ?

謝謝 ! {:1_245:}

wongkiss 發表於 2016-7-20 08:19

大食怪 發表於 2016-7-20 02:36
香港神秘品牌 , 找不到製造者 , 又唔清楚邊個係代理 ?

如要維修 , 保養 , 如何處理呢 ?

收工落ssp 問一先

大食怪 發表於 2016-7-20 08:35

請問 樓主 同 Ming 師兄 , 你地都買咗 ,

請問你的 單 同 保用証 , 有無講 香港 邊間做代理呀 ?

唔該晒 ! {:1_245:}

ming 發表於 2016-7-20 13:17

大食怪 發表於 2016-7-20 08:35 static/image/common/back.gif
請問 樓主 同 Ming 師兄 , 你地都買咗 ,

請問你的 單 同 保用証 , 有無講 香港 邊間做代理呀 ?

盒入面 有 保用卡喎 但無話咩公司做維修
我都係ssp買

如果有壞 就拎番去鋪頭俾佢

http://i111.photobucket.com/albums/n125/chungsm/20160720_131330_zpszf5yh44j.jpg

大食怪 發表於 2016-7-20 15:18

ming 發表於 2016-7-20 13:17 static/image/common/back.gif
盒入面 有 保用卡喎 但無話咩公司做維修
我都係ssp買

Ming 師兄 , 唔該晒 !

張保用証 , 好得意 , 成張 ( 鬼臉 )咁 {:1_352:}

其實係唔係 , 真係香港製造嫁 ? 好似買水貨咁 , 有事比舖

頭 , 唔係比代理 {:1_342:}

如果香港真係有代理的話 , 仲搞笑 , 連保用証都唔敢印自

己資料 , 都唔知佢驚 D 乜 , 睇來真係好土炮下 {:1_352:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
查看完整版本: 點解冇物人提Aroma earphone?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。