countryboyhk 發表於 2016-6-30 22:56

chief424 發表於 2016-6-30 21:41 static/image/common/back.gif
唔係, 真相係我自已錯左, 但係講出黎真係好侮辱人, 所以我del左我之前所講既野, 都抱歉搞到大家
不過真相 ...

佢話 IN-BOX 個答案比大會 !? {:1_262:}

chief424 發表於 2016-6-30 23:33

countryboyhk 發表於 2016-6-30 22:56 static/image/common/back.gif
佢話 IN-BOX 個答案比大會 !?

講少少啦, 不過請大家高抬貴手唔好再問XDDD
某耳機出, 網站搞"感想文", 我有參加, 獎品係幾個耳機啦
咁間公司又係衰, 佢公布四位都係"英文名"的參加者, 但有兩位係"中文名", 搞到有一場誤會(因為search英文名search唔到)
但最尾果位就好離奇, 因為佢個profile有兩個名, 兩個名都"唔包含英文", 變相羅生門, 都唔知係唔係佢本人...{:1_253:} (但係佢自已又認, 又cap埋圖話自己應得)

咁我search佢個名, 中文也好, 英文也好, 係果80幾個回覆"係search唔到佢相關的感想", 變相一個正常人係咪會懷疑造馬? (你有參加但冇理由search你個名, 係咪?)

之後同條友嘈, 搞笑的係條友冇第一時間小我...而係係度串我, 咁心理學的角度如果我屈你, 你係咪第一時間叫打叫殺先?

變相就不了了之, 咁我再一次check 果80幾個留言, 慢慢數, 先發覺原來真正係唔夠80幾個留言(原來fb係會hind左D唔入流,冇咩熱門回應的留言)

到最後選番個"未西選", 原來佢篇文章係"墊底", 擺在係最低果幾個, 連"人氣回應"也不如, 而且望佢的文字, 冇咩特別, 咁簡單就拿到個獎

咁係咪on居? 果幾廿個人氣回覆就搵到中獎果3丁友的文章, 但係最尾果個就搵都搵唔到, 原來連人氣也不如

咁"人氣也不如"的都可以中獎, 咁係唔係"主辨方任X佢up???"

睇完我都想笑, 一場誤會都可以誤得咁搞笑

(條友又係白痴, 我問佢介唔介意share個文章睇睇點解可以得獎, 佢又唔理我, 要儲到第二朝先應我[佢串我話冇義務24小時覆我], 搞到有誤會, 點知個真相係咁搞笑...)

HD_2 發表於 2016-7-2 08:58

柒左{:6_192:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 [2]
查看完整版本: Please del

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。