大食怪 發表於 2016-6-11 14:58

1964 CM , 香港係邊間訂會服務好 D 呢 ?

各位師兄,小弟試完隻 1964 U10 之後想做 CM ( 第一次 )

唔知到 1964 啲手工得唔得,同交貨期準唔準呢?

請各位師兄指點一下小弟,謝謝 {:1_245:}

pang1987 發表於 2016-6-12 00:02

1964出名好手工 藝術品咁。唔需要擔心
其實都可以自己上佢網訂 自己寄耳模

kitkitkit_2046 發表於 2016-6-12 00:09

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=200289&page=2#pid3254389

大食怪 發表於 2016-6-12 01:26

kitkitkit_2046 發表於 2016-6-12 00:09 static/image/common/back.gif
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=200289&page=2#pid3254389

十分感謝KitKitKit 師兄嘅詳細指點 , 同其他師兄意見 , 我知點做了 {:1_245:}

Kit 師兄 , 請問你隻 V8 仲有無用緊呀 ?

有無增加 CM 耳機新成員呀 ?

kitkitkit_2046 發表於 2016-6-13 02:12

大食怪 發表於 2016-6-12 01:26 static/image/common/back.gif
十分感謝KitKitKit 師兄嘅詳細指點 , 同其他師兄意見 , 我知點做了

Kit 師兄 , 請問你隻 V ...

Ching, 無啦, 自從做左呢隻 1964 V8 之後,都只係聽呢隻CM算啦, 見佢有隻CM 係 1964 A12 都想做多隻,
但覺得太貴, 第日有特價再諗啦, 而家出左咁多唔係CM既靚耳機, 可即買即聽咁多又咁靚, 都有排試啦,

CM 係正, 但要等囉, 反而轉玩CAS or DAC Player 機多D, 因為硬件仲可以比到我享受同留意多D, 耳機就退左毒啦 !

祝你好好享受音響世界, 多D黎呢到, 好多消息都晌到睇到, 學到野架, 又唔駛下下Google到到搵有關資料 !{:6_142:}
頁: [1]
查看完整版本: 1964 CM , 香港係邊間訂會服務好 D 呢 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。