marcolau 發表於 2016-6-5 10:51

貴嘢平玩 - KA 1/9 Hulkbuster

雖然KA隻 MK-43 可以完全放晒入Hulkbuster 到,但我唔會咁做,因為反正得上身睇到。
走咗去買隻差唔多SIZE嘅爛鬼平嘢 MK-43 塞入去,完美。
遲D執吓色(有時間的話)就搞惦。

KA MK-43

爛鬼右右腳 MK-43

fm31331 發表於 2016-6-5 12:30

好靚仔!{:6_157:}

honhon18 發表於 2016-6-6 20:04

http://i874.photobucket.com/albums/ab309/honhon18hk/toys/377_zpsg7tjn0kh.jpg

小弟都買左呢隻造功其實唔錯

honhon18 發表於 2016-6-6 20:08

honhon18 發表於 2016-6-6 20:04 static/image/common/back.gif

http://i874.photobucket.com/albums/ab309/honhon18hk/toys/7_zpsks353z0x.jpg

而且有燈著~~真係一隻玩一隻擺,另一隻粗用都抵,小弟都買左兩飛,其中一隻用黎改戰舊版

marcolau 發表於 2016-6-6 22:26

honhon18 發表於 2016-6-6 20:04 static/image/common/back.gif

我隻右右腳

honhon18 發表於 2016-6-6 22:42

marcolau 發表於 2016-6-6 22:26 static/image/common/back.gif
我隻右右腳

!!!係播!?,師兄買到次品,大陸d qc一向差,平價的可能更甚,我買果陣都有小心眼一點

matthew 發表於 2016-6-10 11:11

CHING, 隻爛鬼平嘢 MK-43 幾銀呀??? 邊機買呀...........我有KA MK43 + MK44 都想好似你咁玩~

marcolau 發表於 2016-6-10 12:04

matthew 發表於 2016-6-10 11:11 static/image/common/back.gif
CHING, 隻爛鬼平嘢 MK-43 幾銀呀??? 邊機買呀...........我有KA MK43 + MK44 都想好似你咁玩~ ...

個盒是咁的,深水埗玩具街搵下,百幾蚊。
淘寶6~70蚊,但我搵唔返條Link,自己找找。

或樓上位人兄可否提供。

記得抆埋對腳先放入去,會好d。

matthew 發表於 2016-6-10 17:00

marcolau 發表於 2016-6-10 12:04 static/image/common/back.gif
個盒是咁的,深水埗玩具街搵下,百幾蚊。
淘寶6~70蚊,但我搵唔返條Link,自己找找。

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.100.fjhmuA&id=45692994376&ns=1&abbucket=16&skuId=92701911842

THIS ONE ???

marcolau 發表於 2016-6-10 18:45

matthew 發表於 2016-6-10 17:00 static/image/common/back.gif
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.100.fjhmuA&id=45692994376&ns=1&abbucket=16&skuId= ...

係{:1_326:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 貴嘢平玩 - KA 1/9 Hulkbuster

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。