myblue 發表於 2016-7-18 22:29

icemanh 發表於 2016-7-17 20:42
7.6.9.5 應該係佢地轉左redfox 後仲可以用到個OPD, 但5月底之後就唔可以.

雖然我唔满意DvdFab的售後支援,不過都講句公道說話: DvdFab 没咁快係指Mac機版, 佢個Windows 版都算OK, 只是没AnyDVD咁快。

之前提過,佢個Mac機版做唔到對CPU的優化, 故此係第一回合read and copy BD時只能依賴蓝光協會提出的BD窜流均速54Mbps去做,故只用了外置USB BDROM 2x (72Mbps), 完全無視BDROM USB2.0的極速470Mbps.但第二回合轉iso都算OK.

可能DVDFab 入面識做Mac機的人没幾個。

ivan0103 發表於 2016-7-23 10:30

icemanh 發表於 2016-7-7 22:38 static/image/common/back.gif
唔使的, 我就係問左好耐先攪清楚...
如果你要進行 BITCOIN trading 先要.
你可以下載 breadwallet, 連條k ...

Hi 師兄,
我都在去年比錢買左 lifetime licence,點知用幾個月就要從新比錢。
最興既係,而家我想再比錢,都過唔到數,但我又唔無用,又唔識用 bitcoin。

可否告知應該怎樣用 bitcoin 呢?

兄外,師兄,請問,上現在的 any dvd hd ,附 lifetime 費用後,是否跟以往一樣,會 send 有個檔案給你,update 這個檔案後,就可以 life time用呢?若是,會否考場我也附費給你 ,你會否考慮 share 這個檔案出來分享用?
其實,我都唔想咁做,但比佢地吹漲,想比錢都比唔到。

hohodog900 發表於 2016-7-23 11:29

ivan0103 發表於 2016-7-23 10:30 static/image/common/back.gif
Hi 師兄,
我都在去年比錢買左 lifetime licence,點知用幾個月就要從新比錢。
最興既係,而家我想再比錢 ...

轉會啦, 費事煩!

ivan0103 發表於 2016-7-23 12:00

hohodog900 發表於 2016-7-23 11:29 static/image/common/back.gif
轉會啦, 費事煩!

唔轉都唔得,我試過想 CLONE 個 WINDOW,等佢又可從新用 21 DAYS,但都比佢認到我試用過21 DAYS,這個方法好似行唔通,唔通佢會認 IP?
我其實都想比錢,但,想比都比唔到!

DragonI 發表於 2016-7-23 12:39

只有等他解决visa payment 的問題。我現家用繄7.6.9.5。想upgrade 電腦都吾敢。
(Post76 Android 手機版送出)

ivan0103 發表於 2016-7-23 13:04

DragonI 發表於 2016-7-23 12:39 static/image/common/back.gif
只有等他解决visa payment 的問題。我現家用繄7.6.9.5。想upgrade 電腦都吾敢。
(Post76 Android 手機版送 ...

師兄,你用緊7.幾的version,新出既碟,應該 rip唔到喎,對嗎?

DragonI 發表於 2016-7-23 13:42

ivan0103 發表於 2016-7-23 13:04 static/image/common/back.gif
師兄,你用緊7.幾的version,新出既碟,應該 rip唔到喎,對嗎?

最近rip 绍氏800部電影dvd, 冇影響。

DragonI 發表於 2016-7-23 13:49

ivan0103 發表於 2016-7-23 13:04 static/image/common/back.gif

最近bd 末rip,所以吾知。

myblue 發表於 2016-7-23 14:02

唔得,新戱要接上佢網上數據庫,不過沒有license key係接唔到。

我隻舊版沒拆走,擒日放隻batman vs superman入去,接唔到online database, 個軟件自動closed 埋。

myblue 發表於 2016-7-23 14:12

DragonI 發表於 2016-7-23 13:42 static/image/common/back.gif
最近rip 绍氏800部電影dvd, 冇影響。

{:8_399:}

我keep住個舊版都係用來轉DVD. 轉BD 都係用第二隻
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: 用緊 AnyDVD (HD) 既你請注意

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。