James1967 發表於 2016-5-22 12:45

彩紅魚(入手)

係地庫入咗哩條,過兩日放假就試下佢,希望書質有改善

關大爺 發表於 2016-5-22 13:24

{:6_193:}{:6_195:}
(Post76 Android 手機版送出)

te2370 發表於 2016-5-22 20:16

{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

joker7 發表於 2016-5-23 01:33

{:6_195:}超正

joker7 發表於 2016-5-23 01:34

記得出報告呀{:6_193:}

James1967 發表於 2016-5-24 12:37

keithlyc 發表於 2016-5-23 01:34 static/image/common/back.gif
記得出報告呀

尋日放假即刻試下條魚,老實講除咗人唧膚色冇咁紅之外,真係睇唔到分別,(唔知係咪用廖袋嘅原因)有點失望!{:9_424:}

20120820 發表於 2016-5-24 13:40

"希望書質有改善"
考慮下coffee{:1_264:}

leojai 發表於 2016-5-24 13:45

James1967 發表於 2016-5-24 12:37 static/image/common/back.gif
尋日放假即刻試下條魚,老實講除咗人唧膚色冇咁紅之外,真係睇唔到分別,(唔知係咪用廖袋嘅原因)有點失望 ...

唔接尿袋,用唔到?

PhantomGTR 發表於 2016-5-24 14:31

James1967 發表於 2016-5-24 12:37 static/image/common/back.gif
尋日放假即刻試下條魚,老實講除咗人唧膚色冇咁紅之外,真係睇唔到分別,(唔知係咪用廖袋嘅原因)有點失望 ...

要煲返一頭半個月的。

James1967 發表於 2016-5-24 15:13

leojai 發表於 2016-5-24 13:45 static/image/common/back.gif
唔接尿袋,用唔到?

係呀!因我部渣投影冇usb供電,為有用尿袋!
頁: [1] 2
查看完整版本: 彩紅魚(入手)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。