johnnykit 發表於 2016-5-21 19:59

UE-11Pro

從比錢到耳機拿到手只用左1個星期+4日,遠遠超出預期的快!
但系戴上耳發覺有滴滴頂住軟骨,搞到有痛感!!又要拿翻去行度整多次!帶上耳都唔系好貼敷,戴感比網上講差好遠,又話帶左都唔會覺得戴住感舒服,完全唔覺!
今次就唔知要等幾耐先拿得翻羅!!!希望再拿到手會好似你地話甘戴得好舒服啦!
自己祝自己好運先~~~~~

daizyoubu 發表於 2016-5-21 20:59

其實我都REFIT過兩次。最好就第一次就叫佢做RESCAN,有時感覺講出唻再由職員用有限既英文寫返落去,誤差都難以想像~~~
我右邊唔緊,但就唔覺得好貼耳。左邊緊D,但就好似貼耳D。(之前係左邊直情帶得耐耳仔會紅痛)

另外就係REFIT其實都可以花時間,第一次10天,第二次17天。參考下~~{:1_343:}

大食怪 發表於 2016-5-21 21:25

師兄 ,請問你是否用 3D 立體打印方式去造呀 ?{:1_245:}

onlinemk2 發表於 2016-5-21 21:28

daizyoubu 發表於 2016-5-21 20:59 static/image/common/back.gif
其實我都REFIT過兩次。最好就第一次就叫佢做RESCAN,有時感覺講出唻再由職員用有限既英文寫返落去,誤差都 ...

想問下REFIT係咪直接上去返思維到?

daizyoubu 發表於 2016-5-21 21:30

大食怪 發表於 2016-5-21 21:25 static/image/common/back.gif
師兄 ,請問你是否用 3D 立體打印方式去造呀 ?

UE轉左全3D Scanning + Printing 都有年多兩年{:1_254:}

daizyoubu 發表於 2016-5-21 21:36

onlinemk2 發表於 2016-5-21 21:28 static/image/common/back.gif
想問下REFIT係咪直接上去返思維到?

其實我唔知如果係鋪訂,但係要REFIT會點做。(因為鋪做唔倒RESCAN,所以會唔會係淨係講邊度唔舒服?)
我係直係上思維訂同REFIT。

sggkchung 發表於 2016-5-21 21:39

我都係,左邊耳機頂得好入,好鬼痛,refit中

大食怪 發表於 2016-5-21 21:41

daizyoubu 發表於 2016-5-21 21:30 static/image/common/back.gif
UE轉左全3D Scanning + Printing 都有年多兩年

咁樣真係比我想像中差 , 我仲諗住 3D 快而準 , 會唔會去 scan 之前要有 D 預備功夫要做定呢 ?

pang1987 發表於 2016-5-21 22:03

大食怪 發表於 2016-5-21 21:41 static/image/common/back.gif
咁樣真係比我想像中差 , 我仲諗住 3D 快而準 , 會唔會去 scan 之前要有 D 預備功夫要做定呢 ? ...

我同個朋友3月去左做18PRO都好FIT好滿意
無樓主所講的問題
應該係睇人品

daizyoubu 發表於 2016-5-21 22:14

pang1987 發表於 2016-5-21 22:03 static/image/common/back.gif
我同個朋友3月去左做18PRO都好FIT好滿意
無樓主所講的問題
應該係睇人品 ...

其實有電腦+人就一定有誤差。就算UE佢地都係話REFIT %低左 O禁解~~~
頁: [1] 2
查看完整版本: UE-11Pro

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。