kelvinmacmac 發表於 2016-5-7 11:23

師兄恭喜加入鑽石行列,尼條線乙煲乙正好快再整多條俾畫!{:6_193:}

blackcolor 發表於 2016-5-7 11:32

chuwing 發表於 2016-5-7 09:38 static/image/common/back.gif
我早排玩了幾個月Telos 的產品(QNR x2 , Mini Q x 4 & 納米擴散板).....性價比超高 !
好好聲(不過啱啱 ...

Telos qnr .......{:6_157:} {:6_134:} {:6_135:} {:6_178:} {:6_157:} 正呀!

唔好用咩?做乜賣呀?{:6_141:}

chuwing 發表於 2016-5-7 13:48

blackcolor 發表於 2016-5-7 11:32 static/image/common/back.gif
Telos qnr .......   正呀!

我部後級換了Analysis Plus Golden Power OVAL 電源線之後可以唔用全套Telos都咁靚聲{:6_193:}

chuwing 發表於 2016-5-7 13:49

kelvinmacmac 發表於 2016-5-7 11:23 static/image/common/back.gif
師兄恭喜加入鑽石行列,尼條線乙煲乙正好快再整多條俾畫!

我都想買多兩條,不過冇錢

akira11092 發表於 2016-5-7 16:17

要! 用文火煲到一碗水轉中細火

keke323 發表於 2016-5-7 20:24

chuwing 發表於 2016-5-7 09:21 static/image/common/back.gif
我都好掛住你地

無見一排,米皇又出手了 {:6_240:}
(Post76 Android 手機版送出)

samuel8892000 發表於 2016-5-8 19:33

gikifk 發表於 2016-5-7 10:51 static/image/common/back.gif
買條線都幾千!

識過你就知

samuel8892000 發表於 2016-5-8 19:36

黑鑽蛇我都用緊2條,一聲一畫.{:6_193:}

pac 發表於 2016-5-9 07:57

samuel8892000 發表於 2016-5-8 19:36 static/image/common/back.gif
黑鑽蛇我都用緊2條,一聲一畫.

我無你咁富貴。用一條咋{:6_146:}

jason1969 發表於 2016-5-9 10:04

我2013年買入AQ Diamond HDMI 1m (OPPO 105)+ AQ Coffee HDMI 1.5m (電視) 用咗幾年覺得Diamond超順滑的聲音,Coffee畫面都有好滿意{:6_139:}
樓主AQ Diamond要煲煲佢, Diamond物有所值
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Audio Quest Diamond HDMI 要不要煲?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。