wilfield1978 發表於 2016-5-9 12:08

其實仲有一樣白痴野, 去到menu果版唔好以為按back可以出返去TV, 一定要係menu度揀返數碼先可以出返去睇電視, 我都係受害者之一

blackcolor 發表於 2016-5-9 12:59

wilfield1978 發表於 2016-5-9 12:08 static/image/common/back.gif
其實仲有一樣白痴野, 去到menu果版唔好以為按back可以出返去TV, 一定要係menu度揀返數碼先可以出返去睇電視 ...

我得喎!

無論 action menu 或者 home 入面..........{:6_141:}

benng38 發表於 2016-5-9 17:51

試左部Sony個內置Netflex播4K HDR片,D畫汁真係一個字"正"{:1_326:} {:1_326:} {:1_326:}

blackcolor 發表於 2016-5-9 18:15

benng38 發表於 2016-5-9 17:51 static/image/common/back.gif
試左部Sony個內置Netflex播4K HDR片,D畫汁真係一個字"正"    ...

我試過下載 Sony HDR 條 demo , (Google 搵)!

真係唔錯!

佢自動會 detect 到訊源!

sharkpigyu 發表於 2016-5-14 18:54

頭先去左Boardway試部65吋 好鬼正 畫質一流又舒服 好想換 密謀計劃中! 始終對Sony同MIJ有種情意結!

blackcolor 發表於 2016-5-18 15:17

sharkpigyu 發表於 2016-5-14 18:54 static/image/common/back.gif
頭先去左Boardway試部65吋 好鬼正 畫質一流又舒服 好想換 密謀計劃中! 始終對Sony同MIJ有種情意結! ...

{:6_222:} {:6_222:} {:6_222:}

快的換啦!快的換啦!快的換啦!

gikifk 發表於 2016-5-18 15:19

blackcolor 發表於 2016-5-18 15:17 static/image/common/back.gif

你換左未?

blackcolor 發表於 2016-5-18 15:25

gikifk 發表於 2016-5-18 15:19 static/image/common/back.gif
你換左未?

下?{:6_121:} 我貨都收左成個禮拜有多!

你竟然問我換左未?{:6_206:} {:6_205:}

sharkpigyu 發表於 2016-5-18 19:47

blackcolor 發表於 2016-5-18 15:17 static/image/common/back.gif

我都想快啲 {:6_187:} 批文已在申請中 如無意外已通過 因為地政署署長都幾like 但署長話有少少貴 叫我等多排睇下會唔會平啲 佢又問我部x9000a可以放到幾錢 其實我都唔知 我吹水話15000應該無問題 其實心唸10000都未必得 又話你唔係之前睇中LG部OLED架咩 我就話始終都係MIJ好啲 署長都非常同意{:6_176:} 話部x93d睇TVB舒服啲 她覺得部LG好鬼死鮮色{:6_158:} 始終署長隻眼睇左甘多年Sony已經習慣左 其他她都覺得麻麻!

kairiip 發表於 2016-5-18 23:46

{:6_195:}{:6_196:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 收野啦。。。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。