michael123 發表於 2016-4-25 18:33

jerrygel 發表於 2016-4-25 18:11 static/image/common/back.gif
真的嗎! 有冇師兄可確認下,係我一定唔買

是真的,自己睇

當然唔介意的話,未當啲廣告睇唔到囉

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=77&tid=2198362

http://www.gegugu.com/2016/04/12/7099.html

小瑟 發表於 2016-4-25 18:43

Szelong 發表於 2016-4-25 13:50 static/image/common/back.gif
panasonic 買質素同保養(5年),樂視就抵玩過兩年換款唔會太赤
(Post76 Android 手機版送出) ...

Panasonic同LETV其實真係唔洗比,一部係電視機,一部係戲院,咁比較Pan記可能會好傷心呢。{:6_235:}{:6_235:}{:6_235:}
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2016-4-25 18:44

其實佢平得部機比user, 點都要揾方法賺返既。睇下廣告又真係好平常呢。{:6_238:}{:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

plam 發表於 2016-4-26 20:07

係咪root 到機就冇廣告?haha

frankiepoon 發表於 2016-4-26 21:02

Szelong 發表於 2016-4-25 12:56 static/image/common/back.gif
係唔係samsung 新款弧mon都改左VA panel?

如果係Samsung Panel就大大隻字宣傳啦!
Innolux又唔係差,今年Panasonic旗艦 58" DX900都係用佢!

frankiepoon 發表於 2016-4-26 21:05

khokk 發表於 2016-4-25 16:26 static/image/common/back.gif
但小心注意樂視電視好多廣告, 據聞開機都會出廣告...

好多廣告?你講小米呀?樂視得開機有宣傳有咩節目既廣告,不傷大雅

frankiepoon 發表於 2016-4-26 21:07

小瑟 發表於 2016-4-25 18:43 static/image/common/back.gif
Panasonic同LETV其實真係唔洗比,一部係電視機,一部係戲院,咁比較Pan記可能會好傷心呢。{:6_2 ...

Pan上年都無入旗艦model,CX600, CX700我唔覺得好得過我部樂視X50 Air lor!唔好咁膚淺啦!

P.S. 換X50 Air之後我都用緊Panasonic 42G10H Plasma

kuushun 發表於 2016-4-27 05:13

買panasonic穩陣好多    5年保養
我會等dx900推出      台灣8月推出
香港未知

frankiepoon 發表於 2016-4-27 09:47

kuushun 發表於 2016-4-27 05:13 static/image/common/back.gif
買panasonic穩陣好多    5年保養
我會等dx900推出      台灣8月推出
香港未知

台灣淨係出65", 香港照跟應該都係得65"~

SonSon 發表於 2016-4-27 11:29

用得LETV, 除咗抵食夾大件外, 質數上唔好要求太多啦, 用到兩三年冇病冇痛已算萬幸........
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 樂視65"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。