bigair 發表於 2016-4-24 23:01

希望之後可以在大陸上到76

edison133 發表於 2016-4-24 23:36

good job!

valveP 發表於 2016-4-24 23:43

我介紹一個住在大陸既朋友上來post76,點知上極都上唔到,可能有個敏感既政治版,希望佢而家可以上到

c.m. 發表於 2016-4-25 02:59

唔講政治都好,最好大家唔好一開口又黄絲、又藍絲、又五毛等。。

大家開開心心講音响。。。。。

kinhungw 發表於 2016-4-25 06:05

香港少政治化議題,自然會和睦,正如版友所言,當「基本尊重」都冇時,討論乜都死,取消咗都係好事。

9spl 發表於 2016-4-25 07:30

政治同宗教,都唔傾啦,免傷和氣。

esdep 發表於 2016-4-25 08:24

好事, 支持

soso2013 發表於 2016-4-25 08:38

絕對贊成,舉腳支持{:1_326:}

PP-HK 發表於 2016-4-25 08:45

呢個安排當然好, 支持。

mankoo米高 發表於 2016-4-25 11:48

絕對同意{:1_351:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 【回歸尊重討論】取消任何政治話題討論及回覆

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。