gp250 發表於 2016-4-22 18:28

有名你叫通利琴行,主力更係買樂器,家居音響算把喇下下都要等...{:8_365:}

edlsang 發表於 2016-4-22 19:20

gp250 發表於 2016-4-22 18:28 static/image/common/back.gif
有名你叫通利琴行,主力更係買樂器,家居音響算把喇下下都要等...

{:6_223:} {:6_223:}

edlsang 發表於 2016-4-22 19:21

orhui 發表於 2016-4-22 16:53 static/image/common/back.gif
我已經係一月中訂咗,無奈到現在還是一個字"等"
最後我決定還是"等"
希望在明天嘛! ...

今日代理同通利通知我最快都5 月……{:6_188:}

edlsang 發表於 2016-4-22 19:22

wadee 發表於 2016-4-22 16:59 static/image/common/back.gif
兩部我都同一地方同一套器材聽過
5100起碼高一班

我都知,無奈……{:6_187:}

edlsang 發表於 2016-4-22 19:25

banjo 發表於 2016-4-22 17:36 static/image/common/back.gif
如你真係轉會去馬仔, 唯一可以同5100有得撼, 應該係8802.
而兩者風格都係有唔同嘅取向, 馬仔重音質, Y記重 ...

所以當初都係like Y 記音塲先諗住由5000 to5100咋……

edlsang 發表於 2016-4-22 19:26

SonSon 發表於 2016-4-22 18:01 static/image/common/back.gif
既然打算用5100, 要轉都要用8802啦

鬼吾知, budget 所限 !{:6_180:}

pac 發表於 2016-4-22 19:58

我唔覺得7702會輸俾8802好多喎!
睇你點玩姐{:6_222:}

xhatax 發表於 2016-4-22 20:23

pac 發表於 2016-4-22 19:58 static/image/common/back.gif
睇你點玩姐

係就係咁講,但係用用吓7702 。個心,都係想升上8802呢。{:6_128:}

MDLP 發表於 2016-4-22 20:37

wadee 發表於 2016-4-22 16:59 static/image/common/back.gif
兩部我都同一地方同一套器材聽過
5100起碼高一班

上次咁比較
7702同5100
都爭好遠吓
可能mk2追返近d

sharkpigyu 發表於 2016-4-22 20:45

pac 發表於 2016-4-22 19:58
睇你點玩姐

絕對同意!
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: 可能轉會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。